Şimdi de Milli Damar’cılar çıktı!

Şimdi de Milli Damar’cılar çıktı!
Hanefi Avcı FETÖ’den kopan bir grubun yeni bir örgüt kurarak Emniyet İstihbaratı ele geçirdiklerini ileri sürdü. Avcı’nın şok iddiaları “nerede bu devlet?” dedirtiyor.

Yazdığı kitapla Paralel Yapı’nın hedef tahtasına yerleştirdiği Hanefi Avcıdan şok iddialar. Avcı Paralel Yapı’dan ayrılan bir grubun yeni bir oluşumla Emniyet İstihbaratta hakim olduklarını ileri sürdü.

Eski Emniyet İstihbarat Daire Başkanı Hanefi Avcı, "Emniyet içinde örgütlendiğini iddia ettiği 'Milli Damar' grubunun, eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu da yanlış bilgilendirdiğini iddia etti.

Avcı, Paralel Yapı’dan kopan 'Milli Damar Grubu' üyelerinin Emniyet İstihbarat Daire Başkanlığı'na yerleştiği iddiasıyla savcılığa dilekçe vermişti. Başlatılan soruşturmada Cumhuriyet Savcısı Tekin Küçük'e ifade veren Avcı şöyle dedi: "İstihbarat Daire Başkanlığı personelinin tamamı Milli Damar suç örgütü üyesi olmamakla birlikte, bu örgüt dairede hakim pozisyondadır. Milli Damar suç örgütü, 2005 ve 2006 yıllarında cemaatten ayrılan kişilerden oluşmaktadırlar. Bu kişiler 2006 yılında C.A isimli şahsın liderliğinde örgütlenmişlerdir. Emniyet kökenli tanıklara sorular sorulurken özellikle dönemin Başbakanı Davutoğlu'nun bilinçli ve kasti olarak yanlış brife edilmesi hususunda bilgi sahibi olup olmadıklarının da sorulması kanaatimce Milli Damar soruşturmasına katkı sunacak bir husustur."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum