Zübeyde Kamalak’tan şok Zerrap'lı Gökçek dekontu!

Zübeyde Kamalak’tan şok Zerrap'lı Gökçek dekontu!
ABD’de tutuklanan Zerrap tartışmasına SP de katıldı. SP Lideri Mustafa Kamalak’ın eşi Zübeyde Kamalak, oğul Gökçek’le ilgili şok bir dekont yayınladı. Belgede Zerrap’ın oğul Gökçek’e 350 milyon Dolar gönderdiği ileri sürülüyor.

ABD’de tutuklanan Zerrap'la ilgili tartışmalara SP de katıldı. SP Lideri Mustafa Kamalak’ın eşi Zübeyde Kamalak, oğul Osman Gökçek’le ilgili şok bir dekont yayınladı. Belgede Zerrap’ın oğul Gökçek’e 350 milyon dolar gönderdiği ileri sürülüyor.

ABD’li savcı Bharara’nın tutuklattığı Reza Zerrap tartışmalarına Saadet Partisi de dahil oldu. SP Genel Başkanı Mustafa Kamalak’ın avukat olan eşi Zübeyde Kamalak, sosyal paylaşım sitesinden Reza Zerrap’ın hesabından Melih Gökçek’in oğlu Osman Gökçek’in hesabına 350 milyon Dolar gönderildiğine ilişkin şok bir belge yayınladı.

Zübeyde Kamalak ABD’li savcı Bharara’ya dayandırdığı belgeyi sosyal paylaşım sitesinden yayınlayarak şöyle de bir not düştü: “Reza Zarrabı tutuklayan savcı Bharara, Melih Gökçek’in oğlu Osman Gökçek’in hesabına Rezza Zarrab tarafından aktarılan 350 milyon Doların belgesini yayınladı”

1-072.gif

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
28 Yorum