Sakladığı altınlar röntgende yakalandı

Sakladığı altınlar röntgende yakalandı
Konya'da, hırsızın yürüyüşündeki aksamadan şüphelenen polislerin uyarısı üzerine çekilen röntgende, zanlının makatında altın göründü.​

Konya'nın Beyşehir ilçesinde üç evden hırsızlık yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 2 şüpheliden birinin makatında çalıntı olduğu belirlenen altın yüzük, kolye ve küpeler çıktı. Alınan bilgiye göre, dün 2 şüphelinin Yeni Mahalle'de bir eve kapısını zorlayarak girdiği ihbarı üzerine harekete geçen İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, söz konusu adrese gitti. Evden çıkarak kaçmaya çalışan şüphelilerden O.D. (26), polis ekiplerince yakalandı.

POLİS YÜRÜYÜŞÜNDEN ŞÜPHELENDİ

Kaçan diğer zanlının yakalanması için çalışma başlatan ekipler, görgü tanıklarının ifadeleri doğrultusunda şüphelinin kullandığı 41 VS 919 plakalı otomobil üzerinde yoğunlaştı. Bu sabah otomobilin Beyşehir-Antalya karayolunda seyir halinde olduğunu tespit eden ekipler, aracı durdurmak istedi. Polisin "dur" ihtarına uymayan şüpheli Ö.A. (24), yaklaşık 30 kilometrelik kovalamacanın ardından aracını terk edip yaya olarak kaçmaya çalışırken yakalandı. Sağlık kontrolü için Beyşehir Devlet Hastanesine götürülen Ö.A'nın yürüyüşündeki aksamadan şüphelenen ekipler, görevlileri röntgen çekilmesi için uyardı.

1_1394_1-001.jpg

ALTINLARI MAKATINA SAKLAMIŞ

Röntgeni çekilen şüphelinin makatında 2 altın yüzük, 4 altın küpe ve 2 altın kolye olduğu belirlendi. Şüpheli, bunun üzerine çalıntı ziynet eşyalarının bulunduğu poşeti makatından çıkararak teslim etti.

3_9335-001.jpg

ALTINLAR RÖNTGEN TEKNİSYENİNİN ÇIKTI

Bu sırada, röntgen teknisyeni, poşetteki ziynet eşyalarının kendi evinden çalındığını anlayınca kısa süreli şok geçirdi. Çıkarıldıkları mahkemece tutuklanan Ö.A. ve O.D'nin, haklarında çok sayıda hırsızlık kaydı bulunduğu, Yeni Mahalle'deki 3 evden hırsızlık olayına karıştıkları öne sürüldü.2_6445.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum