Kurtlar Vadisi Pusu 300. bölüm fragmanı yayında! KVP

Kurtlar Vadisi Pusu 300. bölüm fragmanı yayında! KVP
Kurtlar Vadisi Pusu nefes kesen sahneleriyle ekrana gelmeye devam ediyor. Kanal D ekrnalarının sevilen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu 300. bölüm ile sezon finali yapacak. İşte dizi ile ilgili detaylar...

Kurtlar Vadisi Pusu sezon finali ile bu hafta izleyiciyle buluşacak. Heyecanın dorukta olduğu Kurtlar Vadisi Pusu aksiyon ve gerilimin hiç eksik olmadığı sahnelerle gündeme bomba gibi düşecek. Merakla beklenen Kurtlar Vadisi Pusu sezon finali 300. bölüm fragmanı yayınlandı. Yapımcılığını Pana Film'in üstlendiği, başrollerinde Necati Şaşmaz, Cahit Kayaoğlu, Defne Samyeli, Erhan Ufak ve Ertan Saban’ın yer aldığı Kurtlar Vadisi Pusu 16 Haziran Perşembe akşamı saat 20:00'da Kanal D'de

Kurtlar Vadisi Pusu son bölüm izle 

KURTLAR VADİSİ PUSU 299. SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Kurtlar Vadisi Pusu 299. son bölümünde Polat, Gölge'nin üssünü basıyor! Polat, Gölge’nin Anadolu’ya yaptığı baskını öğrenir ama oraya gittiğinde artık çok geçtir. Konsey, Gölge’ ye kurmayı istediği Babil Devleti’ne karşılık başarması gereken büyük görevi açıklar.

Zeynep, Yusuf’la ilgili büyük sırrından dolayı Konsey’in karşısındadır. Bu sırada Fehmi’nin de bu sırrı öğrenmesine neden olacak sürpriz bir mektup ortaya çıkar. Gölge, hayalindeki Babil Devleti için adamlarını toplar ve ona verilen görev için harekete geçer. Henüz toprağa verdiklerinin acısını yaşayamadan yeni acılarla yüzleşen Polat, ekibiyle birlikte Gölge’nin üssünü basar.

KURTLAR VADİSİ PUSU YENİ SEZONDA HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Sık sık kanal değiştiren 'Kurtlar Vadisi Pusu' dizisinin, gelecek yıl Kanal D'de yayınlanmaya devam edeceği ileri sürüldü.

Show TV'de yayın hayatına başlayan, ardından Kanal D, ATV, star TV ve TNT'de yayınlanan 'Kurtlar Vadisi Pusu' dizisi, geçtiğimiz sezon yeniden Kanal D'ye dönmüştü. Fenomen dizinin önümüzdeki sezon hangi kanalda yayınlanacağına ilişkin flaş bir iddia ortaya atıldı.

Medya kulislerinde dolaşan iddiaya göre; reyting rekortmeni dizi, önümüzdeki sezon da Kanal D ekranlarında olacak. Bu sezon istediği başarıyı bir türlü yakalayamayan Kanal D yönetminin, 'Kurtlar Vadisi Pusu'yu elden kaçırmak istemediği ve önümüzdeki sezon için Pana Film ile ön anlaşma imzaladığı öne sürüldü.

Kurtlar Vadisi Pusu 298. Bölüm'de; Tilki, Pusat’ı rehin almıştır ve geçmişin hesaplarını kapatmak için onunla bir oyun oynamaya başlar! Zeynep, Ozi’nin Konsey’in adamı olduğunu öğrenir ve çaresizce Polat’a sığınır. Bu sırada artık tüm gerçeği bilen Konsey de Zeynep’in peşindedir.

Zeynep, Ozi’nin Konsey’in adamı olduğunu öğrenir ve çaresizce Polat’a sığınır. Bu sırada artık tüm gerçeği bilen Konsey de Zeynep’in peşindedir.Gölge, yeni mekanı olan ‘İstasyon’ da faaliyetlerine başlamışken, uyuşturucu sevkiyatını polisin tespit ettiğini öğrenip, harekete geçer. Polat, Zeynep’i güvenli bir yere götürmeye çalışırken, Konsey’in adamları onlara tuzak kurmuştur.Gölge, Hırsız’dan Anadolu ve ekibinin izini bulmasını ister.Tilki, Pusat’ın Polat’ı aramasına izin verir, Polat ise gördükleri karşısında hemen harekete geçer. Ve nihayet… Polat Alemdar Tilki’nin karşısındadır.

Yapımcı : Pana Film

Konsept : Necati Şaşmaz

Yönetmen : Doğan Ümit Karaca

Senaryo : Murat Koca & Cahit Kayaoğlu & Selma Hacıosmanoğlu & Ayşegül Hacıosmanoğlu

OYUNCULAR:  Necati Şaşmaz (Polat Alemdar), Cahit Kayaoğlu (Cahit), Ali Buhara Mete (Akif), Erhan Ufak (Güllü), Defne Samyeli (Zeynep), Ertan Saban (Gölge), gaye gürsel (Safiye), Emin Olcay (Ömer Baba), Tuncer Salman (Sagir Hokka), Görkem Sevindik (Pusat), Levent Can (Fehmi), Yılmaz Meydaneri (Hakkı), İbrahim Gündoğan (Küçük Mete), Halil İbrahim Kalaycıoğlu (Zülfikar Ağa), Selahattin Bel (Raskoln), Murat Aydın (Baltazar), Burak Sevinç (Timur), Naşit Özcan (Brandon), Ertuğrul Şakar (Yasin), Vural Yayan (Hoca), Selahattin Töz (Sadık Britani), Özgür Teke (Ozi), Cansu Kanlıkaya (Doktor Gaye), Doğa Sakarya (Elif), Mauro Martino (Profesör Martin), Aziz Kibartaş (Algiz), Adnan Erdoğan (Hüsnü Yalınkılıç), Nevin Efe (Semra Aymar), Esra Şengünalp (Aynura), Bilgehan Birincioğlu (Talha), Alim Muzaffer (Uygur)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.