Ruslar Bayır Bucak’ta bombardımanı şiddetlendirdi

Ruslar Bayır Bucak’ta bombardımanı şiddetlendirdi
Rusya’nın Türkmenlerin yoğun olarak yaşadığı Bayır Bucak bölgesinde bombardımanı artırması üzerine çok sayıda şehit verildiği kaydediliyor.

Rusya’nın Suriye’de Türkmen bölgesine olan bombardımanın şiddetini artırdığı bildiriliyor. Bölgeden verdiği özel haberlerle dikkat çeken Levent Kemal isimli gazeteci, sosyal medyadaki hesabından Rusya’nın Bayır Bucak’taki bombardımanını artırdığı ve Türkmenlerin çok sayıda şehit verdiği bilgisini paylaştı.

Türkmen Dağı’nın yoğun biçimde bombalandığını kaydeden Kemal, Aynisa bölgesinin rejimin eline geçtiğini kaydederek, “Türkmen Dağı bölgesinde durum giderek ciddileşiyor ve kötüleşiyor. Rusya bölgeyi çok şiddetli bombalıyor” diye yazdı.

Bölgeyle ilgili Levent Kemal’le paralel bilgiler veren Adem Özköse de şu  mesajı paylaştı: “Bayır bucakta heryer yangın yeri Dumanlar Yayladağından seyrediliyor. Esed rusya iran bayır bucağı yakıyor. Allah mücahidlere sabır versin. Bugün bayır bucak a yapılan saldırının yoğunluğu haber değeri dahi taşımazken dağda çok sayıda şehid var. Bayır bucak duyarları ölmüş” 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.