PKK Diyarbakır'da yüzlerce kreş açıyor

PKK Diyarbakır'da yüzlerce kreş açıyor
AA eski Genel Müdürü Kemal Öztürk, Diyarbakır'dan izlenimler paylaşırken, PKK'nın beyin yıkama faliyetlerinin kreşlere kadar indiğini aktardı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Başbakanlık döneminde danışmanlık da yapmış bir isim olan AA eski Genel Müdürü Kemal Öztürk, Yeni Şafak'taki makalesinde Diyarbakır'dan çarpıcı izlenimler aktardı.

Diyarbakır'da değişik temaslarda bulunduğunu ve kendi tabiri ile "Kürt sorunu"nu tartıştıklarını aktaran Kemal Öztürk, meşhur Ulu Cami'nin imamı Sait Hoca'nın verdiği bilgilerin altını çizdi.


Ulu Cami İmamı Sait Hoca'nın “Gençlik gitti azizim. Bunlar gençlerimizi derneklerinde, kamplarında kandırdı, aklını çeldi. İnançsız, acımasız hale getirdiler. Hepsini ölüme gönderiyorlar şimdi” dediğini belirten Kemal Öztürk, şöyle devam etti:

"Nusaybin'de, teslim olan teröristlerin ifadelerini alan savcılarla konuşurken Sait Hoca'nın ne demek istediğini anladım. Yaşları 14 ile 25 arası, yarısı pişman ama diğer yarısı değil. “Kilitlenmiş beyinleri vardı sanki. Şaşırdık, bu nasıl ideolojik körlük” dedi biri.

Gençlik merkezlerinde, derneklerde, liselerde, üniversitelerde hatta camilerde yapıyorlar bunu. O ideolojik beyin yıkama faaliyetleri şimdi kreşlere iniyor. Diyarbakır'da yüzlerce kreş açıyor bu örgütün dernekleri ve belediyeleri."

Habervaktim.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum