Fransa Arnavutluk maçı skor kaç kaç sona erdi?

Fransa Arnavutluk maçı skor kaç kaç sona erdi?
Fransa Arnavutluk maçı nefesler tutularak izlendi. Euro 2016 mücadeleleri tüm hızıyla devam ediyor. Peki bu akşam oynana Fransa Arnavutluk maçı skor kaç kaç?

Tarihinde ilk kez Avrupa Futbol Şampiyonası'na katılma başarısı gösteren Arnavutluk'ta halk, yarın İsviçre ile yapılacak maçı heyecanla bekliyor. Bayrakları, formaları, tişörtleri ve atkılarıyla milli takımlarını desteklemeye hazırlanan Arnavutlar, bu ürünlerin satıldığı taraftar mağazalarına akın ediyor. Coşkunun en yoğun olacağı başkent Tiran, Arnavutluk bayrakları ve 15. Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2016) logolarıyla donatılırken, kent merkezindeki Rahibe Teresa Meydanı'nda taraftarların birlikte maç izleyebilmeleri için dev ekran kuruldu.

Fransa Arnavutluk: 2-0 

Tiran'da öğretmen olan Besnik Veliu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Arnavutluk'un böylesine önemli ve büyük bir şampiyonada bulunmasından gurur duyduğunu dile getirerek, Yunanistan, Sırbistan ve Hollanda gibi güçlü takımların yer alamadığı şampiyonaya katılmanın fedakarlık göstergesi olduğunu ifade etti.
Tiranlı Gezim Çaça da Arnavutluk'un maçlarını izlemek için sabırsızlandığını belirterek, "Bundan daha büyük bir mutluluk olamaz. Bu günleri göreceğimizi hayal dahi edemiyordum. Tek üzüldüğüm şey, maçları statta izleyemeyecek olmam." diye konuştu.
Bir başka Tiranlı Anastas Shabani ise Arnavutluk'un ilk kez böylesine önemli bir şampiyonaya katılmasının mutluluğunu yaşadığını vurgulayarak, milli takımın tüm rakiplerine karşı iyi mücadele ederek başarılı olmasını temenni etti.
Ev sahibi Fransa, Romanya ve İsviçre ile A Grubu'nda yer alan Arnavutluk, şampiyonadaki ilk maçında yarın İsviçre ile TSİ 16.00'da karşılaşacak.
Kupanın favorileri arasında yer alan Fransa, A Grubu’ndaki ikinci sınavında Arnavutluk’la karşılaşacak.
İlk maçında Romanya’yı, Payet’in harika golü ve futboluyla 2-1 mağlup eden Horozlar’da teknik direktör Deschamps, Romanya sınavında etkisiz bir görüntü çizen Griezmann’ın yerine Coman’ı ilk 11’e alacak ve Payet’i de 10 numara pozisyonunda oynatacak.
İsviçre’ye kaybederek turnuvaya kötü bir başlangıç yapan Arnavutluk’ta ise kırmızı kart cezalısı kaptan Cana forma giyemeyecek. 
FRANSA ARNAVUTLUK CANLI İZLE
FRANSA
Lloris
Sağna
Koscielny
Rami
Evra
Matuidi
Kante
Pogba
Coman
Payet
Giroud
T.D.: Didier Deschamps
ARNAVUTLUK:
Berisha
Hysaj
Mavraj
Ajeti
Ağolli
T.Xhaka
Kukeli
Abrashi
Roshi
Sadiku
Lenjani
T.D.: Giovanni De Biassi
SAAT: 22.00
YAYIN: TRT 1 / Lig TV

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.