Kadın teröristlere tecavüz resmi tutanakta!

Kadın teröristlere tecavüz resmi tutanakta!
Bölücü terör örgütü PKK'ya karşı yürütülen operasyonlar kapsamında teslim olan kadın teröristlerin itiraflarının yer aldığı tutanakları Yeni Şafak Gazetesi yazarı Kemal Öztürk köşe yazısına taşıdı.

Nusaybin'de teslim olan ve pişman olduğunu itiraf eden teröristlerin resmi tutanaklarında çok çarpıcı itiraflar ortaya çıktı.

 İşte Öztürk'ün köşesine taşıdığı o itiraflar:

HDP ve derneklerin militan sevkiyatı

Militanların bazıları Nusaybin dışından ve başka illerden geldi. Bu kişilerin bir kısmına HDP teşkilatları ve legal görünen kültür merkezlerindeki insanlar aracı oldu. Çok konuşulan bu söylentiler, ilk kez resmi ifade tutanaklarına girdi.

B.İ.: “belediye bize kepçe verdi”

“Nusaybin Belediyesi, hendek kazılması için kepçe verdi. Örgüt mensupları için giyim, sağlık, malzemesi vb. topladı, örgüt mensuplarına dağıttı. Çöp arabaları ve içi kum dolu kamyonları verdi, barikat yapıldı. Bunları örgüt gasp etti diye başvurdular. Yaralı örgüt mensupları için sağlıkçı temin etti.”

Ş.A., lise öğrencisi:

“16 yaşındayım, lise öğrencisiyim. HDP Kızıltepe ilçe binasından iki kişi beni arabayla aldı, 08.03.20116 tarihinde Nusaybin'e getirdi. Fırat mahallesinde beni 'Devrim' kod adlı kişiye teslim ettiler ve gittiler... bana bir keleş ve dört yedek şarjör verdiler. Örgüt üyelerinin tedavi edildiği bodrumda onlara yiyecek ve içecek götürüyordum”.

A.C., Mersin'den HDP aracılığı ile gelip katıldı

“Mersinde ikamet ediyordum. Cizre'de yürüyüş için HDP öncülüğünde, onların ayarladığı otobüsle buraya geldik. Eylemden sonra '... Kültür Merkezi' önünde çadır kuruldu, burada bekledik. Kültür merkezinden 'Baran' isimli biri yanıma gelerek 'Nusaybin'i gezmek ister misin?' dedi. Kabul ettim. Nusaybin'de 'Çavre' kod adlı kişiye beni teslim etti ve gitti. Çatışma boyunca Fırat Mahallesi'nde kaldım.”

C.D., HDP gönüllü müşahidi

“Malazgirtliyim. İzmir'de yaşıyorum. HDP'nin gönüllü müşahidi olarak seçim çalışmalarına katıldım. 'Büyük Botan Yürüyüşü' için otobüslerle Nusaybin'e geldim. Burada '... Kültür Merkezi'nde' 'Bilal' isimi biri bizi Nusaybin içindeki mahalleye götüreceğini söyledi. Onun aracılığı ile yasaklı mahalleye girdim.”

N.Y.'nin ifadesi:

“Nusaybin Alika mahallesinde bodrumda 'Xabarkar' kod adlı kişiyle baş başa kaldım. Kimi beklediğimi sordu. Ben de 'kimse yok' dedim. Bunun üzerine bana iyice yaklaşarak elimi tuttu... Daha sonra tişörtümü yırttı, bana tecavüz etti... Bu saldırıyı 'Dilan' kod adlı kişiye anlattım. Bana 'yalan söylüyorsun' dedi ve tek başıma, silahsız mevziye gönderdi... Bu tür (tecavüz) saldırıların daha önce 'Jinday, Hermin' kod isimli kadınlara, 'Fırat ve Rizgar' isimli şahıslar tarafından gerçekleştirildiğini biliyorum. Bunları bana kendileri anlattı.

Cinsel saldırı eyleminden dolayı hamile kalmış olabilirim. Bu konuda tedavimin yapılmasına ve gerekirse ceninin vücudumdan alınmasına rızam vardır... İnternette yayınlanan 'MLKPPKK/KCK ile öz yönetim direnişine devam edecektir' adlı videoda yer alan yüzü kırmızı poşu ile örtülü şahıs benim... Pişmanım.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum