İlk dersi Başbakan verecek!

İlk dersi Başbakan verecek!
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hotar, Siyaset Akademisi kayıtlarının yarın başlayacağını ve ilk dersi Başbakan'ın vereceğini açıkladı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar,Siyaset Akademisi ile ilgili bilgi vermek üzere gazetecilerle bir araya geldi.

AK Parti Siyaset Akademisi’nin ’Büyük Güç Türkiye’ adıyla bu aydan itibaren tekrar başlatacaklarını ifade eden Hotar, "Yoğun ve hızla devam eden çalışmalarımız arasında önceliğe sahip olan Siyaset Akademisi, seçmenlerin partimizle bağını kuvvetlendirmek, siyasete yönelik toplumsal ilgiyi artırmak, katılımcıların tarih, siyasal, ekonomi, dış politika vb. Alanlarda uzmanlar tarafından bilgilendirildiği Türkiye geneline teşkilatlarımız aracılığı ile yaygınlaştırdığımız eğitim faaliyetidir" diye konuştu.

KAYITLAR 17 HAZİRAN’DAN İTİBAREN BAŞLIYOR

"Önümüzdeki dönemde ’yeni Türkiye’ vizyonumuzun ihtiyaç duyduğu en etkin ve dinamik yönetim modelleri ve hükümet sistemleri ile ilgili bilgilerin yaygınlaştırılması ve bu doğrultuda gerekli siyasi ve sosyal adımları atmak adına başlatacağımız Siyaset Akademisi Büyük Güç Türkiye Eğitim Programı’na gençlerimizi, kadınlarımızı ve bütün vatandaşlarımızı bekliyoruz" diyen Hotar şunları kaydetti:

İLK DERSİ BAŞBAKAN VERECEK

"Programımızın 11 Temmuz’da ilk dersini yine gelenek olduğu üzere Sayın Genel Başkanımız verecektir. İllerimiz bilboard çalışması ve duyurularla yarından itibaren kayıtları almaya başlayacaktır. Bu programın devamı süresinde gerek katılımcılardan, gerek değerli hocalarımız ve uzmanlardan, gerekse dışarıdan takip eden herkesten her türlü destek ve öneriyi almaya hazırız. Bunların bizi zenginleştireceğini daha da ileriye taşıyacağına inanıyoruz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.