Türkiye İspanya maçı şifresiz kanallar var mı? Euro2016

Türkiye İspanya maçı şifresiz kanallar var mı? Euro2016
Türkiye İspanya maçı şifresiz kanallar var mı? Bu maç için heyecan dorukta, herkes nefesini tuttu ve bekliyor. Türkiye İspanya maçına saatler kaldı. Peki, Türkiye İspanya maçı şifresiz kanallar var mı?

EURO 2016'da İspanya, Hırvatistan ve Çek Cumhuriyeti ile birlikte D Grubu'nda mücadele eden Türkiye, turnuvadaki 2. maçında 17 Haziran Cuma günü EURO 2008 ve EURO 2012'nin şampiyonu İspanyollarla karşılaşacak. 
D Grubu'nda oynanan ilk maçlar sonucunda İspanya, Çek Cumhuriyeti'ni 1-0 mağlup ederken, Türkiye Hırvatistan'a 1-0 yenilmişti.


Fransa'nın Nice şehrinde Allianz Riviera Stadı'nda oynanacak İspanya-Türkiye maçı, TSİ 22.00'da başlayacak. 
SIRP HAKEM YÖNETECEK
Ay Yıldızlılar'ın, EURO 2016 D Grubu'ndaki 2. maçını Sırp hakem Milorad Mazic yönetecek. Mazic'in yardımcılıklarını aynı ülkeden Milovan Ristic ve dalibor Djirdjevic yapacak. 

MAÇ HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?
Futbolseverler, TRT 1 yayın akışına göre İspanya-Türkiye maçını 17 Haziran Cuma günü 22.00'dan itibaren TRT 1 kanalından canlı yayınla izleyebilecek.

D GRUBU İLK MAÇ SKORLARI
Grupta oynanan ilk hafta maç sonuçları ise şöyleydi:
Türkiye-Hırvatistan: 0-1
İspanya-Çek Cumhuriyeti: 1-0
GÖKHAN GÖNÜL VE MEHMET TOPAL İDMANI YARIDA BIRAKTI
A Milli Futbol Takımımız, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2016) D Grubu'nda 17 Haziran Cuma günü İspanya ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.
Fatih Terim, antrenmandan önce Ozan Tufan, Oğuzhan Özyakup ve Hakan Çalhanoğlu ile bir süre konuştu. Deneyimli teknik adam, idman sonrasında da Selçuk İnan ile görüştü.
A Milli Takım'da Gökhan Gönül ve Mehmet Topal, antrenmanı yarıda bıraktı. Midesinde ağrı hisseden Gökhan ile sol arka üst adalesinde küçük bir spazm oluşan Mehmet, çalışmayı tamamlayamadı. İki oyuncunun da ciddi bir durumunun olmadığı ve tedbir amaçlı olarak antrenmandan ayrıldıkları bildirildi.
NURİ ŞAHİN: İSPANYA MAÇINDA BİZİM DE SÖYLEYECEKLERİMİZ VAR

Arda ve Mehmet Topal gibi İspanya futbolunu orada yaşamış, o ligi tanımış  biri olduğunu hatırlatan Nuri Şahin, "Dünya futbolunu takip edenler, Barcelona, Real Madrid maçlarını severek izler. Ancak bizim de söyleyeceklerimiz vardır. İspanya futbolunun burası iyi burası kötü diyebileceğimiz yönleri olmadığı için hep beraber hazırlanmamız gerekiyor. Baktığınız zaman orta sahada Iniesta'nın, neyini anlatayım. Her şey ortada. Sahada canavar gibi. Buraya 23 kişilik kadroyla geldik. Bunu içtenlikle söylüyorum. Hoca formayı kime verirse o onu haketmiştir. Buraya 23 kişiyle geldik ve görevimiz oynayan 11'i desteklemektir. Hiç kimse egosuyla davranamaz. Herkes yüzde 100'ünü verir, oynacak kişiye hoca karar verir. Kendi açımdan konuşayım, 1.5 senedir sakattım. Buraya gelmek benim için çok büyük bir şans ve mutluluk. 27 yaşındayım ve büyük bir turnuva görmedim. Onun heyecanıyla geldim ve inanılmaz mutlu oldum."

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, dünyanın en iyi takımına karşı oynayacaklarını belirterek, "İspanya çok komplike takım ve biz de buna göre planlamamızı yapacağız" dedi. 
EURO 2016 D Grubu ikinci maçında İspanya ile karşılaşacak olan A Milli Takım'da Teknik Direktör Fatih Terim, kaptan Arda Turan ile basın mensuplarının karşısına geçerek açıklamalarda bulundu. 
İlk olarak Arda'nın Barcelona'daki mevkisinden farklı oynatılması ile ilgili soruyu yanıtlayan Terim, "Hepimiz gülelim, ihtiyacımız var. Gergin ortama gerek yok. Gülmek için de konu çok aslında. Arda ile benim farklı görüşlerimizin olması çok normal, ikimize de saygı duymalısınız. Enrique'nin Arda'yı nasıl oynattığı beni bağlamaz, benim de nasıl oynattığım onu bağlamaz" dedi. 
İspanya ile ilgili de görüşlerini belirten tecrübeli teknik adam, "Farz edelim ki İspanya'ya karşı yaslanmak istemiyorsunuz? İspanya sizi yaslamaz mı, yaslar. Bu gerçeği kabul etmemiz lazım. Dünyanın en iyi takımına karşı oynayacağız. Kendimize ait bir oyunu oynamaya çalışacağız, İspanya çok komplike takım ve biz de buna göre planlamamızı yapacağız" diye konuştu. 


"KİMSEYİ SUÇLAMAK DOĞRU DEĞİL" 
Terim, ortada bir başarı varsa bunun herkesin olduğunu ancak başarısızlığın da paylaşılması gerektiğini ifade ederek, "Genel olarak başarısızlıklar teknik direktörlere çıkar. Ben oyuncularımın tek başına bu şekilde bir sorumluluk almasını uygun bulmuyorum. Başarı ve başarısızlık paylaşılmalıdır, yüzdesi herkes için tartışılır. Bir şahıs üzerinden konuşmak, tartışmak doğru değil. Kimseyi suçlamak doğru değil" ifadelerini kullandı. 
"MİLLİ TAKIM'DA ÇOK MUTLUYUM" 
Önceki günkü sohbet toplantısında "Benle ya da bensiz" açıklamasının yanlış anlaşıldığını vurgulayan Terim, şunları söyledi: 
"Ben dünkü sohbet sırasında şunu söyledim; daha sonra da bunu tekrardan izledim. Bu şampiyona bitiyor ve iki ay sonra da Hırvatistan ile oynayacağız. Burada benli ya da bensiz derken bunu kast ettim. Milli Takım'da çok mutluyum, sözleşmem de devam ediyor ancak hayatın ne getireceğini bilemeyiz. Böyle bir durum olursa da bunu kimseden saklamam." 


"BU TAKIMIN 1 DEĞİL, 2,3,4,5 DE KAYBETME HAKKI VAR" 
Takımın kaybetme hakkı olduğunu söyleyen Türkiye Futbol Direktörü, "15 maçtır bu ülkeyi sevince boğmuş bir milli takım grubunun bir maç kaybettikten sonra bazılarının inlerinden çıkıp sanki bir şey bekliyormuş gibi eleştiriler yapması olmuyor. Bu takımın 1 değil, 2-3-4-5 de kaybetme hakkı var. Her yerde mağlubiyet eleştirilir, eleştirilmelidir de. Alman basını bir espri ile yaklaştı, biz de bu konunun üzerine atladı, Ozan'ın saçındayız. Arda bu konudan dolayı da dolmuş. İspanyol basını, İtalyan basını, Türk basını derken Arda da vefa konusunda bir sitemde bulundu" sözlerini sarf etti. 
Eleştirilerin seviyesini az tutmak gerektiğinden bahseden Terim, sözlerini şöyle tamamladı: 
"Bu takım, ülkenin takımı. Çocuklarımıza biraz dokunmayalım, kaybetseler de hesabı verecek olan biziz. Türk Milli Takımı, herkes tarafından ellerinden geleni yaptılar cümlesini söyletirdikten sonra mesala yoktur. Hırvatistan maçında bu sözü söylettiremedik, sanıyorum eleştiriler bundan dolayı. Bir daha umarım bu yaşatmayacağız." 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.