İzmir güne kabusla uyandı: 2 ölü 4 yaralı

İzmir güne kabusla uyandı: 2 ölü 4 yaralı
İzmir güne adeta kabusla uyandı. İzmir Bornova'da iki grup arasında çıkan silahlı kavgada, 2 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

İzmir Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde özel bir otobüs firmasının servis şoförlüğünü yaptığı öğrenilen Tekin Batan (48) ile Murat Söğüt (30) arasında yol verme meselesinden tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine iki grup arasında kavga etmeye başladı.

VATANDAŞLAR İHBAR ETTİ

Tarafların yakınlarının da karıştığı olayda silahla ateş edilmesi sonucu Tekin Batan, oğlu Mehmet Emir Batan (19) ve yeğeni Hasip Batan (41) silahla yaralandı. Kavgada Adem Özkaya (27) bıçakla, Murat Söğüt (30) ile Halil Özkaya (20) ise darp sonucu yaralandı.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar sağlık ekiplerince çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılan Tekin Batan ile Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınan Hasip Batan, müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Diğer yaralılardan Mehmet Emir Batan'ın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Hafif yaralı Halil Özkaya ve Murat Söğüt ise polis ekiplerince gözaltına alındı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum