Sakarya Valisi Avni coş MİT tırları ihanetini anlattı

Sakarya Valisi Avni coş MİT tırları ihanetini anlattı
Paralel yapının Türkiye'yi dünya üzerinde karaladığını söyleyen Sakarya Valisi Avni Coş, Valilik yaptığı dönemde kurgulanarak yapılan Mit Tırları İhanetini şu sözlerle anlattı.

 "Bu konu Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne yönelik, Türkiye Cumhuriyeti'nin hak ve menfaatlerine yönelik, Türkiye Cumhuriyetini yöneten siyasi otoriteye yönelik, başta Sayın Cumhurbaşkanımıza yönelik bir operasyondu. Hakikaten Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni dünyada karalamaya yönelik, Dünya kamuoyunda Türkiye'yi terör örgütlerine  yardım ediyormuş gibi göstermeye çalışan bir senaryoydu." dedi.

TERÖR ÖRGÜTLERİ KÜRESEL GÜÇLERİN AMAÇLARINA HİZMET ETMELERİ İÇİN KURULUYOR

Bazı küresel güçlerin terör örgütlerinden, terör örgütlerinin eylemlerinden yaralandığını ve o küresel güçlerin hedef aldıkları, zayıflatmak istedikleri milletlere karşı bu terör örgütlerini kullandığını söyleyen Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş ; "Terör örgütleri küresel güçlerin operasyon aleti olarak, operasyon gücü olarak kullanılmaktadır. Bu küresel güçler, kendisine hedef aldıkları çeşitli ülkeleri, toplumları, ekonomileri, milletleri zayıflatmak ve istikrarsızlık oluşturmak, buradaki yönetimi değiştirmek için bu örgütlerden, terör örgütlerinden, terör eylemlerinden yaralandıkları her geçen gün daha iyi ortaya çıkmaktadır" sözlerini kullandı.

 MEYVE VEREN AĞAÇ TAŞLANIYOR

Kendisine karşı kurgulanan olaylara da değinen Vali Coş, ,  "Özellikle bendenize karşı bazı kuruluşlar öylesine artniyetli ve gerçek dışı yayınlar yapıyorlar ki, hakikaten pes dedirten, bu kadar da olmaz dedirten yaklaşımlar. Basın meslek ilkeleri nerede? Basın ahlakı nerede? Hukuk nerede? Kişilik haklarını koruyan bir sürü yasa hükümü nerede? Hiç birine aldıran yok. Bunlar niçin yapılıyor, bunların yapılmasının sebebi meyveli ağaç taşlanırmış misali bizim milli  ve yerli bir duruş sergilememizden. Devlet ve millet için yapılması gerekenleri hızlı bir şekilde yapmamızdan duyulan rahatsızlıktır."  diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.