MHP'de flaş gelişme! Çağrı heyeti...

MHP'de flaş gelişme! Çağrı heyeti...
Çağrı heyeti tarafından yapılan açıklamada MHP'de olağanüstü Kongre'nin 19 Haziran 2016 tarihinde yapılacağı duyuruldu.

Genel mahkemenin kararı Yargıtay 18. dairesi tarafından onaylanmış ve kesinleşmiştir. Tek yetkili organ Çağrı heyetidir. Bizler 19 Haziran tarihinde yani önümüzdeki Pazar günü kongre yapılmasına karar verdik ve bu konu ile ilgili çalışmalar yapıldı. Mahkeme tarafından atanançağrı heyetinin görevini yerine getirilmesi en basit anlamda mahkemenin dediğini yerine getirmektir. Ankara 12. Hukuk mahkemesi ve Yargıtay 18 hukuk dairesi kararları belliyken çağrı heyetinin görevini yapması darbe olarak nitelendirilmesi algı yaratma çabasından ileri gitmeyecektir. 

KONGRE PAZAR GÜNÜ YAPILACAK

Genel merkezle hep diyalog içinde olmak istedik ancak diyalog beklentimiz bugüne kadar hep boşa çıkarıldı.Bugün gelinen aşamada heyetimiz görevini devam ettirmektedir. MHP kongresi 19 Haziran 2016 günü bugün burada toplantı yaptığımız otelde şenlik havasında icra edilecektir. Kongrenin hazırlık aşamalarına ilişkin tüm şartlar yerine getirilmiştir.

MHP YÖNETİMİNE DAVET

Delegelerimiz için barınacakları yerler ayarlanmıştır. Gazete ilanları, SMS mesajları ve adresler aracılığıyla delegeler davet edilmiştir, aynı zamanda MHP Genel Merkezi de kongreye davet edilmiştir. Mahkeme heyetininin kararı doğrultusunda bu kongreye hepsini davet etmeyi uygun buluyoruz. Bu büyük ve anlamlı günde Türk milliyetçilerinin şahlanmasını izlemek için siz gazetecileri de davet ediyorum.

"BAHÇELİ GELMEZSE..."

Genel Merkez tarafından kongrede Sayın Genel Başkanımızın ya da onun görevlendirdiği birinin konuşma yapmaması halinde geçersiz sayılacağına dair beyanlar geliyor. Biz tüzük gereği Sayın Genel Başkanımızın konuşmaları şeklinde bir madde koyduk, katılmadığı takdirde veya kongreye bir yetkili göndermediği halde bu kongreyi biz yaptığımız için mahkemece kayyum atanması veya görevlendirme yapılması halinde bu görevleri çağrı heyeti üstlenecektir. Kongrenin bu heyet tarafından yapılmasından başka çare ve yol kalmamıştır. MHP Olağanüstü Kongresi 19 Haziran Pazar günü gerçekleştirilecektir. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.