'Haberleri izlemekten korkuyoruz'

'Haberleri izlemekten korkuyoruz'
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Her gün yeni şehitlerimizin olmasını, her gün yeni gazilerimizin olmasını istemiyoruz. Televizyonda haberleri büyük bir keyifle izlemek istiyoruz. dedi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yenimahalle Belediyesi’nin düzenlediği iftar programında Yenimahallelilerle bir araya geldi. Batıkent Meydan Alışveriş Merkezi’nin önünde gerçekleşen iftar programında konuşma yapan Kılıçdaroğlu, “Babalarımız, dedelerimiz bize güzel bir cumhuriyet bıraktılar. Biz de çocuklarımıza güzel bir cumhuriyet bırakmak istiyoruz. Kimliği ne olursa olsun, inancı ne olursa olsun, yaşam tarzları ne olursa olsun bütün vatandaşlarımızla kucaklaşmalıyız. Onların görüşleri farklı diye hiç kimseyi ötekileştirmemeliyiz” şeklinde konuştu.

“TÜRKİYE HEPİMİZE YETER, TÜRKİYE DÜNYAYA YETER”

Yaptığı konuşmada barış vurgusu yapan Kılıçdaroğlu, “Her gün yeni şehitlerimizin olmasını, her gün yeni gazilerimizin olmasını istemiyoruz. Televizyonda haberleri büyük bir keyifle izlemek istiyoruz. Ama şimdi maalesef haberleri izlemekten korkuyoruz. Oysa soframıza otururken huzur içinde oturmak istiyoruz. Bu ülkenin her şeyden önce huzura ihtiyacı var. Bu ülkenin her şeyden önce barışa ihtiyacı var. Türkiye hepimize yeter, Türkiye dünyaya yeter” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.