Demirtaş FETÖ'yü savunup Erdoğan'ı bakın kime benzetti

Demirtaş FETÖ'yü savunup Erdoğan'ı bakın kime benzetti
HDP Eş Başkanı Selehattin Demirtaş bildiğiniz gibi. Alman medyasına açıklamalarda bulunan Demirtaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında büyük bir skandala imza attı. Demirtaş Erdoğan'ı bakın kime benzetti..

Türkiye hakkında alabildiğine karanlık bir tablo çizen, bariz yalanlarla dolu bir demeç veren Demirtaş, bir taraftan FETÖ'nün savunuculuğunu yaparken, diğer yandan da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı küstahça sözlerle Almanlara şikayet etti.

ERDOĞAN'I BAĞDADİ'YE BENZETTİ

Erdoğan'ı DAEŞ'in sözde halifesi Bağdadi'ye benzeten Demirtaş şu ifadeleri kullandı:

Avrupa’da kurumlar ve ulusal düzeydeki görüşmelerimde Türkiye’nin dışarıdan kendi içine kapanmış, IŞİD vari bir radikalizme sapmış, bir tür diktatörlüğe gitmekte olan karanlık bir ülke olarak görüldüğünü gözlemledim. Erdoğan’ın imajı IŞİD halifesi Bağdadi kadar olmasa da onun biraz daha alt seviyesinde. Yıllardır Avrupa’ya gidip gelirim, Türkiye’nin hiç bu kadar karanlık bir ülke görüldüğünü hatırlamıyorum. İnsanlar Türkiye deyince artık, sanki Suriye’den daha kötü bir ülke gibi görüyorlar. Bir IŞİD ülkesi gibi görüyorlar. Ülkemiz bunu hiç hak etmiyor. Bunda Erdoğan’ın payı çok yüksek. Erdoğan, İslam’ı bütün dünyaya tanıtacağım veya İslamofobiyi yeneceğim adı altında yaptığı bütün çalışmalarda İslam’a en büyük düşmanlığı yaptı ve IŞİD’den sonra İslam’ı en kötü tanıtan lider olarak tarihe geçti diye düşünüyorum.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.