Muş'ta köylüler teröristleri ihbar etti!

Muş'ta köylüler teröristleri ihbar etti!
Hain bölücü terör örgütü PKK'lı teröristler Muş'ta köylüler tarafından ihbar edildi. İhbarın ardından güvenlik güçleri hava destekli operasyon başlattı.

Muş'un Karaağaç Beldesi kırsalında vatandaşların fark ettiği bir grup terörist için operasyon başlatıldı. Bölgede başlatılan geniş kapsamlı operasyona havadan da destek verildi.

HAVA DESTEKLİ OPERASYON BAŞLATILDI

Bölgede operasyonların devam edeceğini belirten Vali Seddar Yavuz, hükümetin terörle mücadelede son derece kararlı olduğunu söyledi. Terör örgütünün özellikle vatandaşların çocuklarını kandırarak hayatlarını kararttığını ifade eden Vali Yavuz, "Hükümetimiz terörle mücadelede son derece kararlıdır ve bir tek terörist kalmayıncaya kadar da mücadeleyi devam ettireceğiz, çünkü bu örgüt tamamıyla ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğüne kast eden, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini ortadan kaldırmaya, kamu düzenini bozmaya çalışan bir örgüt. Özellikle de vatandaşlarımızın çocuklarını kandırarak ya da onları istismar ederek çeşitli yollardan bu gençlerimizin hayatlarını karartıyor. Kan ve gözyaşından başka bu topluma hiç bir şey vaat etmiyorlar. Oysa biz istiyoruz ki çocuklarımızın her birinin bu ülkeye, kendilerine, ailesine faydalı olabilecek şekilde yetişmeleri üzerinde hassasiyetle duruyoruz. Terör örgütü sanki Kürtleri koruyormuşçasına bir söylem geliştirmek suretiyle aslında Kürtleri katlediyor. Hepinizin gördüğü gibi Kürtleri hendeklere gömmüşler. O yüzden de terörle mücadele konusu 1 günlük, 2 günlük hassasiyet değildir" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.