Survivor kim elendi ? Ada konseyi şok etti

Survivor kim elendi ? Ada konseyi şok etti
Survivor'da heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Ünlüler ve Gönüllüler takımı kıyasıaya mücadele ediyor. Peki, Survivor'da bu hafta dokunulmazlık oyununu kim kazandı? İşte detaylar...

Survivor'da kim elendi sorusu Salı günü yanıt bulacak. Survivor’da sona doğru geliniyor. Survivor'da Dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllülerde, yarışmacılar arasında yapılan oylamanın ardından ilk eleme adayı İbrahim oldu. Survivor'ın yayınlanan son bölüm fragmanında feci bir sakatlık yaşanıyor. Yarışmanın son bölümünde sert geçen mücadele sırasında, Semih sudan parmağım kırıldı diyerek çıkıyor. Peki Semih Survivor'da yarışmaya devam edebilecek mi?

elenen isim İbrahim oldu

Dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Ünlüler Gönüllüler arasında nefes kesen bir mücadelenin yaşandığı Survivor 2016 dün akşam ekrana gelen son bölümde dokunulmazlık oyununda heyecan dozu yüksek sahneler izleyenleri ekrana kilitledi. TV8 ekranında yayınlanan Survivor dokunulmazlık oyununu kaybeden isim Gönüllüler takımı oldu. Dokunulmazlık oyununun kaybedilmesinin ardından konseyde elemeye kalacak olan ilk isim belli oldu! İşte elemeye kalacak o isim...

Elemeye kalan ilk isim kim oldu?

Survivor 2016'da Acun Ilıcalı'nın sunumu ile ekrana geldi. Kıran kırana mücadelelerin yaşandığı dokunulmazlık oyunu kaybeden takım Gönüllüler oldu. Dokunulmazlık oyununun ardından eleme çıkan ilk isimde belli oldu! 
Gönüllüler takımında elemeye çıkan ilk isim İbrahim oldu.

Survivor 2016'da son bölümde izleyenleri ekrana kilitledi. Son bölümde Ünlüler ve Gönüllüler ödül oyunu için kıyasıya bir mücadele verdiler.

Survivor 2016 son bölümü ile dün akşam ekranlara geldi. Cuma akşamı yayınlanan bölümde yarışmacılar iletişim ödülü oyunu ve yemek ödülü için mücadele ettiler. Ünlülerde Nagihan sakat olduğu için oynamazken Damla'da oynamadı. Gönüllüler Serkay'ın kritik sayıları ile ünlüleri geriden takip etsede Atakan takımını sırtlayan isim oldu.  

Survivor Ödül Oyununda kazanan takım Ünlüler oldu...

Ünlüler Takımı: 10 -(Semih, Atakan, Atakan, Semih, Atakan, Atakan, Atakan, Atakan, Semih, Atakan.)

Gönüllüler Takımı: 8 -(Serkay, Serkay, İbrahim, İbrahim Serkay, İbrahim, Serkay, İbrahim.)

Oyunun kaderini belirleyen mücadele! İletişim ödülünü kim kazandı?

İletişim ödül oyununun son mücadelesinde Serkay ve Atakan karşı karşıya geldi. Kazanan yarışmacı, ödülü takımına getirdi.

SURVIVOR ÖDÜL OYUNUNDA SİNİRLER GERİLDİ..

Survivor'da dün akşam oynanan iletişim ödülününde sinirler iyice gerildi. Nagihan ve Damla sakatlıklarından dolayı oyunlarda yer almazken, Semih, Atakan, İbrahim ve Serkay kıyasıya bir mücadele verdiler.

Zorlu yarışın galibi Ünlüler takımı oldu. Ünlüler 10'a 8 Gönüllüler takımını yendi. İletişim ödülünü kazanan Ünlüler takımı seçtikleri kişi ile görüntülü konuşma hakkını elde ettiler.

Yarış sırasında ortam yine gerildi. Semih'in İbrahim ve Serkay için söylediği sözlere Nagihan'ın da gülerek tepki vermesi, İbrahim ve Serkay tarafından tepkiyle karşılandı. İki takım arasında yine soğuk rüzgarlar esti.

NAGİHAN SURVIVOR ADASINA GERİ DÖNDÜ AMA…

Survivor’da en çok yarışmayı kazanan isim olan Nagihan, sakatlığının ardından adaya geri döndü. Doktor gözetiminde olan ve oyunlara katılmayan Nagihan sakatlığına ilişkin ilk açıklamayı adaya döner dönmez yaptı ve şoke eden anları şu şekilde anlattı: ‘Böyle olacağını bilemezdik, son sayıya gelmiştik ve benim alacağım sayı kazanmaya yetebilirdi. Saniyelik bir hamleyle bayrağa uzandım ve kaybedeceğimi biliyordum ve çok büyük bir risk almış oldum. Oturur pozisyonda atladım ve ayağım kaydı ve kalça kısmımda bir patlama sesi duydum.

Dünya başıma yıkıldı. Survivor’ın sonunda bunu yaşamak beni çok üzdü. Son hafta kalmışken ve performanslarımızı sergileme açısından ben bununla nasıl baş edicem bilmiyorum. Sabaha kadar uyuyamıyorum. Dokunuyorum, dualar ediyorum, mucizeler bekliyorum. Her şeyin hayırlısı… Keşke böyle olmasaydı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.