Almanya'da pilot yolcuları almadan uçtu

Almanya'da pilot yolcuları almadan uçtu
Almanya'nın Düsseldorf Havaalanı'ndan Dresden'e gidecek olan yolcu uçağının pilotu yolcuları almadan uçtu.


Almanya Düsseldorf'tan Dresden'e saat 19.05'de kalkacak olan Eurowings uçağının pilotu yolcularının bir kısmını almadan uçtu. 

İKİ SAAT GECİKME İLE GELMİŞTİ

Yolcuları alacak uçak ancak iki saat sonra saat 21.00'de Düsseldorf Havaalanı'na iniş yapabildi. Terminalde bekleyen yolcular hemen uçak için otobüse bindirildi.

YOLCULARI ALMADAN HAVALANDI

İlk otobüsle giden 70 yolcu uçağa alındıktan sonra pilot kapıları kapattı ve piste doğru hareket etti. O sırada ikinci otobüsle getirilen yolcular piste vardı. Ancak uçak hareket ettiği için binemedi.

KIZGIN YOLCULAR OLAY ÇIKARDI

Asfaltın üzerinde öylece kalakalan yolcular havaalanında olay çıkardı. Kızgın yolcularapolis müdahale etmek zorunda kaldı. Yaşanan ilginç olayla ilgili açıklama yapan Eurowings sözcüsü "Hava muhalefeti ve İtalya'daki grev nedeniyle uçağımız Venedik'den gecikmeli havalandı. Pilot en azından uçağa binenleri gidecekleri yere ulaştırmak için böyle bir karar verdi. Binemeyenler için çok üzgünüz" dedi. Düsseldorf Havaalanında daha önce şikayet üzerine mahkeme gece uçuşlarını yasaklamıştı. Pilotun da uçuş yasağı başlamadan uçağı havalandırmak için acele ettiği öğrenildi.

Yolcuların bir kısmı Dresden'e otobüslerle götürülürken, bir kısmı da kentteki otellere yerleştirildi.

 Hürriyet

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.