Semih Öztürk kimdir, yarışmaya devam edecek mi?

Semih Öztürk kimdir, yarışmaya devam edecek mi?
Semih Öztürk'ün bu akşamki yeni bölümde parmağı kırılıyor. Peki Semih Öztürk'ün son durumu nedir? İşte Semih Öztürk kimdir hakkında detaylı bilgiler....

Survivor 2016 Gönüllüler takımında yer alan Semih Öztürk kimdir? TV8'de yayınlanan yarışma programı Survivor'da adından sıkça söz ettiren Semih Öztürk daha önce Ütopya programına katılmıştı. İşte Semih Öztürk ile ilgili detaylı bilgiler...

Survivor’daki dokunulmazlık oyununda Semih'in, Serkay'la mücadelesi esnasında parmağı kırıldı. Semih'in Survivor 2016'ya devam edip edemeyeceği merak konusu.

Survivor 2016’nın salı günü ekrana gelecek bölümünde dokunulmazlık oyunları esnasında Ünlüler takımı yarışmacılarından Semih Öztürk’ün parmağı kırıldı. Serkay Tütüncü ile girdiği dokunulmazlık mücadelesi sonrası acılar içinde havuza atlayan Semih’in kırılan parmağı için doktor müdahalede bulundu.
DOKTORDAN "BENİ AŞAR" YANITI
Doktora, “Düzelir mi onu söyle, hazırlayacağım kendime” diyen Semih’e Survivor doktoru Metin Kuş bu müdahalenin kendisini aşacağı yanıtını verdi. Ortopedi doktorlarının müdahale ettiği Semih, çekilen direkt grafi sonrası parmağı atele alınarak tedavi edildi.

SEMİH ÖZTÜRK KİMDİR?

Semih Öztürk, aslen Bursalıdır. İstanbul'da yaşayan Öztürk, lisans eğitimini Marmara Üniversitesi sinema ve Televizyon Bölümü'nde tamamladı. Daha sonra öğrenimine yurtdışında Güney Fransa'da devam etti. Semih Öztürk, Paul Valery Üniversitesinde tiyatro okudu.26 yaşında olan Semih Öztürk İstanbul'da yaşıyor.

Yeteneğini kendi ifadesi ile 'konuşmak' olarak tanımlayan Semih Öztürk, Survivor adasında bu yönünü konuşturunca dışlandı.Semih Öztürk Ütopya yarışmasından bir taraftar kitlesi edinmiş durumda ve buna güveniyor. Yine o yarışmadan sevgilisi olan Kurretülayn Matur da Semih Öztürk için oy verme çağrısı yaparak elenmemesi için kampanya yürütüyorSemih Öztürk Survivor adasından önce TV8 kanalında yayınlanan Ütopya yarışmasında yer almıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.