Arda Turan'dan prim iddialarına cevap

Arda Turan'dan prim iddialarına cevap
A Milli Futbol Takımı'nın kaptanı Arda Turan, "Ülkem için, bayrağım için son saniyeye kadar mücadeleye devam." açıklamasında bulundu.

Fransa'da düzenlenen 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2016) mücadele eden A Milli Futbol Takımı'nın kaptanı Arda Turan, ülkesi ve bayrağı için son saniyeye kadar mücadele edeceğini belirtti.

Arda Turan, Babalar Günü nedeniyle sosyal medya hesabı Instagram'da bir mesaj yayımladı.

Milli futbolcu, babası Adnan Turan'ın yer aldığı bir fotoğrafın altına şu mesajı paylaştı:

"Biz, çocuklarını en güzel şekilde büyütmek için iki işte günde 18 saat çalışmış bir babanın evladıyız. Babam bilir ki benim adım bu dünyada parayla, pulla aynı cümlede geçmez. Ve ben inanırım ki babam benim kalbimi bildikçe, bu dünyada başka şeye ihtiyacım yoktur. Babalar Günün kutlu olsun, benim emekçi kahramanım. Unutma ki doğruların elbet bir gün, gün yüzüne çıkmak gibi bir alışkanlığı vardır. Hele bir zamanı gelsin... Ülkem için, bayrağım için son saniyeye kadar mücadeleye devam."

EURO 2016'da D Grubu'nda yer alan milli takım, ilk iki maçında Hırvatistan'a 1-0, İspanya'ya ise 3-0 yenilmişti. Arda Turan, İspanya maçında stattaki Türk taraftarların tepkisini almıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.