Katil öldürdüklerini çiftliğine gömdü!

Katil öldürdüklerini çiftliğine gömdü!
Kolombiya'da çiftçi olduğu öğrenilen, eşi ve 2 çocuğunun da aralarında bulunduğu 20 kişiyi öldürüp çiftliğine gömdüğünü itiraf eden katil ülkeyi şoke etti.

 

Güney Amerika ülkelerinden Kolombiya'da işlenen seri katliam, bütün ülkeyi şoke etti. Kolombiya'nın kuzeydoğusunda yer alan Medellin kentine 25 kilometre mesafede bulunan Guarne kasabasında bir çiftçinin, belli aralıklarla toplam 20 kişiyi öldürdüğü ortaya çıktı.

Kurbanlar arasında, katilin kendi eşi ve iki çocuğu da yer alıyor. Amerikan Associated Press ajansının haberine göre, 44 yaşındaki Jaime Ivan Martinez adlı adam, işlediği 20 cinayeti soğukkanlılıkla itiraf etti. Tutuklanan Martinez'in yargılanmasına önümüzdeki günlerde başlanacağı belirtilirken, polis, cinayetlerin nedenleri ve diğer ayrıntılarının belirlenebilmesi için kapsamlı soruşturma başlattı.

Kolombiya medyasındaki haberlerde, Jaime Ivan Martinez'in, geçtiğimiz 19 Ocak'ta birdenbire ortadan kaybolan Maria Arango (50) adlı kadının akıbetiyle ilgili sorgulandığı sırada diğer suçlarını da itiraf ettiği kaydedildi. Polis, Arango'nun, Martinez'in diğer cinayetlerini tespit ettiği için öldürülmüş olma ihtimali üzerinde duruyor. Martinez'in karısının ve çocuklarının da cinayetlere tanık oldukları için ortadan kaldırılmış olabileceği belirtiliyor. Seri katil Jaime Ivan Martinez, polisteki sorgusunda, aile bireyleri başta olmak üzere öldürdüğü kişilerin cesetlerini çiftliğindeki farklı noktalara gömdüğünü de açıkladı. Martinez'in ifadesi doğrultusunda, bu cesetlerin de çıkarılması için çalışma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.