MHP yargıya gitmeyecek!

MHP yargıya gitmeyecek!
MHP’de olağanüstü kurultayla parti tüzüğünü değiştirmeyi başaran muhalifler salt çoğunluğun bir hayli üzerinde imza toplayarak psikolojik üstünlüğü de ele geçirdi. Genel Merkez Avukatı Yücel Bulut ise yargıya başvurmayacaklarını açıkladı.

MHP’de olağanüstü kurultayla parti tüzüğünü değiştirmeyi başaran muhalifler salt çoğunluğun bir hayli üzerinde imza toplayarak psikolojik üstünlüğü de ele geçirdi.

Genel Merkez Avukatı Yücel Bulut yargıya başvurmayacaklarını açıkladı. MHP Genel Merkez avukatı Yücel Bulut, Twitter’dan yaptığı açıklamada, “MHP Genel Merkezi; 19 Haziran 2016 tarihli ‘olağanüstü genel kurula’ ilişkin olarak yargı yoluna başvurmayacaktır!” ifadesini kullandı. Muhaliflerin, tahminlerinin üzerinde bir imza sayısına ulaşması Genel Başkan Bahçeli ile kurmaylarının moralini bozduğu, son gelişmeler dikkate alınarak yeni bir yol haritası belirleneceği belirtiliyor.

NOTER SON NOKTAYI KOYACAK

MHP olağanüstü kurultayında imza sayısıyla ilgili farklı açıklamalar kafaları karıştırsa da, Ankara 13. Noterliğinin ilerleyen saatlerde yapacağı açıklama tartışmalara son noktayı koyacak. Kongreden sonra gözlerin çevrildiği MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin ise, yargıya başvurmaya sıcak bakmadığı kaydediliyor. Zira Genel Merkezin bütün taktik hamlelerinin muhaliflerin işine yaradığı, muhalifleri daha da büyüttüğü değerlendiriliyor.   

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum