Wesley Sneijder'ın geleceği belli oluyor

Wesley Sneijder'ın geleceği belli oluyor
Dursun Özbek, taraftarın itirazına rağmen menajer Guido Albers'e "Sneijder ayrılmak istiyorsa ayrılabilir, gelen teklifleri değerlendirebilirsiniz" diyecek.

Galatasaray, Wesley Sneijder'ın menajeri ile köprüleri atmak için bugün buluşuyor.
 
Galatasaray'da kritik zirve... Başkan Dursun Özbek'in bugün Wesley Sneijder'ın menajeri Guido Albers ile İstanbul'da bir araya gelmesi bekleniyor. Zirvede Sneijder'a para cezası tebliğ edilecek. Transferle ilgili de Hollandalı yıldızın istekleri alınacak. Medyaya izinsiz açıklama yapıp, Sarı-Kırmızılı yönetimle ilgili iddialarda bulunan Hollandalı futbolcunun cezasının en az 150 bin euro olması bekleniyor. Başkan Özbek ve Albers arasındaki görüşmede Wesley Sneijder’ın yaptığı açıklamalar ve Fenerbahçe ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçı öncesi antrenmana çıkmaması ele alınacak. 

Sarı-Kırmızılı yöneticiler, Hollandalı futbolcunun sezon içindeki performansını değerlendirirken, Başkan Özbek’in menajer Guido Albers’e ”Sneijder ayrılmak istiyorsa ayrılabilir gelen teklifleri değerlendirebilirsiniz” demesi bekleniyor. Sneijder'ın serbest kalma bedeli 7.5 milyon euro. 

6.4 MİLYON KALACAK

Cim Bom, 1.3 milyon euro imza parası alan Hollandalı yıldıza ayrıca 3.2 milyon euro sabit ücret ve 20 bin euro da maç başı ücret ödüyor. Sneijder’ın ayrılması halinde G.Saray 15 milyon euronun üzerinde kasa kolaylığı yaşayacak. Ancak taraftarlar, sosyal medyada “10’suz olmaz” kampanyası başlatıp Sneijder'ın satılmaması için Başkan Özbek'e baskı yapıyor.

(Akşam)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.