EURO 2016'da ilk istifa!

EURO 2016'da ilk istifa!
Rusya’ya bir kötü haber de teknik direktör Leonid Slutsky’den geldi. Slutsky, takımı bir sonraki turnuvaya başka bir teknik adamın hazırlaması gerektiğini söyleyerek görevi bırakacağını belirtti.

EURO 2016 B Grubu’ndaki 3. maçında Galler’e 3-0 kaybederek turnuvaya veda eden Rusya’ya bir kötü haber de teknik direktör Leonid Slutsky’den geldi.
 
Leonid Slutsky, maçın ardından yaptığı açıklamada Rusya’nın en önemli konusunun teknik direktör değişikliği olduğunu belirtti ve göreve devam etmeyeceğinin sinyalini verdi.
 
Konu ile ilgili olarak Slutsky, “Öncelikli ve en önemli olan konu, teknik direktör değişikliği yapmamız gerektiğidir. Önümüzdeki turnuvaya başka bir teknik adamla hazırlanmak, ülkemizin gelişmesi için çok daha iyi olacak. Ben bu sorulara yanıtı Rusya Futbol Federasyonu’nun vermesi gerektiğini düşünüyorum” ifadelerini kullandı.
 
Galler maçını değerlendiren Rus teknik adam, taraftarlardan özür dileyerek “Tüm taraftarlarımızdan özür diliyorum. Bugün çok zayıftık ve maçı kaybetmeyi hak ettik. Oyunun her alanında kötü bir performans gösterdik” şeklinde konuştu.

(Sporcope)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.