Luis Nani'ye bir talip daha!

Luis Nani'ye bir talip daha!
Fenerbahçe'den ayrılıp ayrılmayacağı henüz netlik kazanmayan Nani'ye ManU ve Inter'den sonra Atletico Madrid ve Everton'dan da teklif geldi.

Fenerbahçe bir yandan sağ bek Gregory van der Wiel'i İstanbul'a getirip, idari menajer Hasan Çetinkaya rehberliğinde İstanbul'u gezdirip tanıtırken, diğer yandan Nani'nin menajeri ile Kalamış'taki Faruk Ilgaz Tesisleri'nde havuz başında yöneticiler bir araya geldi.

FENERBAHÇE ADINA GECE HAREKETLİ GEÇTİ

Jose Mourinho'nun istediği, ancak Manchester United yönetiminin 8.5 milyon euroluk bonservis bedelini çok bulduğu Nani için bir yandan Inter ile görüşmeler sürerken, diğer yandan Everton ve Atletico Madrid Fenerbahçe'nin kapısını çaldı. Nani'nin menajeri Carlos, Fenerbahçeli yöneticiler ile Kalamış'taki tesislerde buluştu. Gece boyuncu süren toplantıda Everton ve Atletico Madrid'in Nani'yi istediklerini ileten Carlos, iki kulübün bonservis bedelinde indirim talep ettiklerini söyledi. Durumu değerlendirecek olan Fenerbahçeli yöneticilerin kısa sürede karar verecekleri belirtildi. 

Alınan bilgiye göre Everton'ın 5 milyon, Atletico'nun 6 milyon euroya çıktığı ve Nani'nin sözleşmesindeki 8.5 milyona serbest kalır maddesine en fazla Atletico Madrid 'in yaklaştığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.