FETÖ’den yeni iç savaş iddiası

FETÖ’den yeni iç savaş iddiası
FETÖ medyası iç savaşla kafayı bozdu. İç savaşla yatıp iç savaşla kalkan FETÖ lejyonerleri Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın hafta sonu yaptığı açıklamaları dillerine doladı.

MGK tarafından terör örgütü olduğu tescillenen FETÖ’nün yayın organları kafayı “İç savaşla” bozdu. FETÖ’nün Nazif Apak müstearını kullanan tetikçi yazarı Yeni Hayat adlı sözde gazetede Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “yeni bir gezi ile iç savaş çıkarmayı planladığı” iftirasını attı.

Hükümetle girdiği iktidar mücadelesinde bozguna uğrayan FETÖ’nün, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a olan kini bitmek bilmiyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı iç savaş çıkarmakla suçlayan FETÖ lejyonerleri iddialarını bugün de tekrarladı. Paralel Yapı’nın Yeni Hayat adlı yayın organından Nazif Apak Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gerginliği artırarak planlı biçimde iç savaş çıkarmayı planladığı iftirasını okuyucularıyla paylaştı.

Köşesinde 17-25 Aralık darbe girişimlerinde başvurdukları montajlı kasetlerden de örnek veren sözde yazarın hezeyanlarının ilgili kısmı şöyle:

Ankara’dakinin umurunda bile değildi. Gezi olayları 31 Mayıs’ta başlayınca ateşin üzerine benzinle gidildi. Çadırlar yakıldı, dozerler sürüldü. Emri veren belliydi; zaten herkesin huzurunda kabul de etti. Tansiyonu aşağıya çekmek isteyen parti kurmayları susturuldu. Tansiyonu düşürmek için olağanüstü gayret sarf eden İstanbul Valisi’nin Ankara’dan gelen emirler karşısında ağladığını biliyor musunuz?

Dönemin İçişleri Bakanı Muammer Güler, internete düşen ses kaydında Cemal Kalyoncu’ya ne diyordu: ‘Başbakan’a (Erdoğan’a) Gezi için yalvardım, Nuh dedi peygamber demedi.’ İstemiyordu çünkü tansiyonun düşmesini. Ne var ki tepkiler beklendiğinden fazla çıktı. ‘Geziciler’le bir araya gelmek zorunda bile kaldı Erdoğan. Vakıa o toplantıda da öfkesine hakim olamamıştı ama çığırından çıkan olayları durdurabilmek için çare arıyordu.

Erdoğan geçenlerde yeniden Taksim planını gündemine aldı ve tahrik edici bir meydan okumaya girdi. Neden acaba? Belki sebep, kutuplaşmanın sandığa yansıması, ufukta referandum ya da seçim olması. Belki de başka bir sebep? En korkunç ihtimali geçenlerde Levent Gültekin nakletti. Gültekin’e göre bir bürokrat ‘Aman efendim, iç savaş çıkar deyince ‘Çıkarsa çıksın ezer geçeriz’ demiş. Günlerdir bu haber tekzip edilmedi. Gerçekten iç savaş mı planlanıyor? Varsa böyle bir niyet yazık hem de çok yazık!

Habervaktim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.