Gezici gazeteciden küstah sözler!

Gezici gazeteciden küstah sözler!
Milli takımının dualarla desteklediği dakikalarda, gezi olaylarında NTV'den kovulan Hasan Cömert'in küstah yorumları tepkileri üzerine çekti.

A Milli Futbol Takımı, Çek Cumhuriyeti karşısında hayati bir maça çıkarken, gazeteci ve sinema yazarı olan Hasan Cömert'in karşılaşma esnasında attığı tweetler büyük tepki topladı.

Maçın spikeri Ersin Düzen'in Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın verdiği iftara katılmasını içine sindiremeyen Cömert, küstahça bir yorumda bulunarak ünlü spikere "dalkavuk" yakıştırması yaptı.

Hakaretleri bununla sınırlı kalmayan gazeteci, ilk golümüzü atarak halkımızı sevince boğan Burak Yılmaz için ise "Karısını döven adamın attığı gole seviniyorsun" diyerek memnuniyetsizliğini dile getirdi.

Tekbirler rahatsız etti!

Maç esnasında taraftarların tekbir getirmesinden de rahatsız olan Cömert, tribünlerden yükselen "Ya Allah, Bismillah, Allahu Ekber" sesleri için "Tekbir çeken taraftarla aynı taraftasın" diyerek küstahlaşmaya devam etti.

Ardı arkası kesilmeyen hakaretlerden Fatih Terim de nasibini alırken, kendini gazeteci ve sinema eleştirmeni olarak tanıtan Hasan Cömert'in yaptığı seviyesiz yorumlar sosyal medyada ağır eleştirilere maruz kaldı.

İşte Cömert'in tepki toplayan o tweetleri;

krjlz_1466579652_0301.jpg

Gezi Parkı olaylarında NTV'den ayrılmıştı

Gezi Parkı olaylarının yaşandığı dönemde Ntvmsnbc'de editörlük yapan Hasan Cömert, o dönem sosyal medyadaki paylaşımları yüzünden işinden ayrılmak zorunda kalmıştı.

HABER7

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum