Koray Aydın: Kongreyi kazanacağım

Koray Aydın: Kongreyi kazanacağım
Kurulduğu günden bu beri tüm dönemlerinde yer aldığını söyleyen Koray Aydın "Bunun bana 3'üncü turda bir avantaj olacağını düşünüyorum. Kongreyi kazanacağımı düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

 

Merkez Antakya İlçesi'ndeki bir otelde yapılan toplantının ardından açıklama yapan Aydın, tüzük kurultayı ve kurultaydaki tüzük değişikliklerinin geçerli olup olmadığı noktasında hukuki sürecin devam ettiğini hatırlatarak, "Artık ne olursa olsun 10 Temmuz'da Milliyetçi Hareket Partisi'nde bu kongrenin yapılacağı anlaşılıyor" dedi.

"MHP'NİN BÜTÜN DÖNEMLERİNDE VARIM"

Türkiye'de ilk defa delege inisiyatifi ile seçimden sonra oluşmuş bir atmosferde yaklaşık 7 aylık bir hukuk mücadelesi ile kongre yapılacağını belirten Aydın, şu an için adaylar arasında birleşmenin de söz konusu olmadığını söyledi.

Koray Aydın, şöyle devam etti:

"Parti tüzüğüne göre ilk iki turda salt çoğunluk uygulaması var. Son turda da en çok oyu alan aday genel başkan oluyor. 3'üncü turda diğer adayların etraflarından oy alan adayın kongreyi kazanacağını düşünüyorum. Kendimi de buna en yakın siyasetçi görüyorum.

Çünkü ben kurulduğu ilk günden beri siyaset yapıyorum. Bütün dönemlerinde varım. Diğer adayların etrafında olan arkadaşlarda da uzun bir siyasi geçmişim var. Bunun bana 3'üncü turda bir avantaj olacağını düşünüyorum. Kongreyi kazanacağımı düşünüyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum