Milli Takım'da 4 isim primleri iade ediyor!

Milli Takım'da 4 isim primleri iade ediyor!
Milli Takım'da Oğuzhan, Cenk, İsmail ve Olcay, TFF Başkanvekili Hüsnü Güreli ile görüşüp “Verilen primleri iade etmek istiyoruz” dedi.

İrlanda Cumhuriyeti'nin İtalya'yı yenmesi ile Euro 2016'ya veda eden Milli Takım'da dün şok bir gelişme yaşandı...

Turnuvada aldığımız skorlar kadar, takım içinde yaşanan prim kavgası gündeme oturmuştu. Bazı futbolcuların verilen parayı beğenmediği, bu nedenle Fatih Terim ile tartışma yaşadıkları bile belirtilmişti. Milli Takım'ın Euro 2016 kadrosunda yer alan Beşiktaşlı futbolcular Oğuzhan Özyakup, İsmail Köybaşı, Cenk Tosun ve Olcay Şahan şok bir hareketle primleri iade etme kararı aldı. TFF Başkanvekili Hüsnü Güreli ile görüşen 4 futbolcu, "Prim konusunda büyük rahatsızlık yaşıyoruz. Bizim derdimiz hiçbir zaman para olmadı. Tek düşüncemiz milli forma için sonuna kadar savaşmak. Fakat kamuoyunda yanlış anlaşılmalar var. Bu nedenle finallere katıldığımız için bize verilen primleri geri iade etmek istiyoruz" ifadesini kullandı.

DİĞER FUTBOLCULARA DA SİRAYET EDECEK

Bu istek karşısında büyük şok yaşayan Güreli'nin konuyu TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve yönetim kuruluna taşıması bekleniyor. Fakat alınan bilgilere göre prim iadesi 4 futbolcuyla sınırlı kalmayacak. Medyada çıkan haberlerden dolayı büyük rahatsızlık yaşayan diğer futbolcuların da benzer bir tutum izleyeceği öğrenildi. Önümüzdeki günlerde yaşanacak gelişmeler büyük bir merakla bekleniyor...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.