Karaalioğlu’na vefa…

Karaalioğlu’na vefa…
Gazeteci Mustafa Karaalioğlu’nun babası Hafız Ali Karaalioğlu son yolculuğunda yalnız bırakılmadı.

Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camii’ndeki cenaze merasimine Karaalioğlu’nun çok sayıda dostu ile Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül de katıldılar. 

Gazeteci Mustafa Karaalioğlu’nun babası Hafız Ali Karaalioğlu son yolculuğunda yalnız bırakılmadı. Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camii’ndeki cenaze merasimine Karaalioğlu’nun dostları ile Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül de katıldılar. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz gün vefat eden Karar Gazetesi yazarı Mustafa Karaalioğlu'nun babası Ali Karaalioğlu'nun Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camii'nde düzenlenen cenaze törenine katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan yoğun programına rağmen son dakikada cenaze törenine katılma kararı aldı. Cenaze namazında Erdoğan, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ile bazı milletvekilleri ve eski bakanlar Mustafa Karaalioğlu birlikte saf tuttular. Hafız Ali Karaalioğlu’nun cenazesi tekbirler ve dualar eşliğinde aile kabristanına defnedildi. Habervaktim.com olarak Karaalioğlu ailesine başsağlığı diler merhum Ali Karaalioğlu’na Yüce Allah’tan rahmet ve mağfiret niyaz ederiz.

Habervaktim.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.