Bruma ve Telles'in G.Saray'daki geleceği belli oldu!

Bruma ve Telles'in G.Saray'daki geleceği belli oldu!
Galatasaray'da kiralık olarak gittikleri takımlardan geri dönen Telles ile Bruma'nın kaderi belli oldu.

Galatasaray, Telles için 6 milyon euro + 2 oyuncu öneren Porto’dan 8 milyon euro istedi. Birkaç gün içinde kararını vermesi beklenen Portekiz kulübünün bu rakama “evet” diyeceği belirtildi. Yönetim, Bruma’nın bonservisine bonuslarla beraber yaklaşık 5 milyon euro teklif eden PSV’yi ise geri çevirdi.

Serdar Aziz’le anlaşan, Rodallega’nın işini ise büyük oranda bitiren Galatasaray’da kiralıktan dönen futbolcularla ilgili de önemli gelişmeler yaşanıyor.

Sarı-kırmızılı yönetim, Telles için Porto’dan gelen 6 milyon euro+2 futbolcu teklifini, önerilen oyuncu listesinde kendilerine uygun bir isim olmadığı için geri çevirdi.

Cim-Bom, Portekiz ekibine Telles’i 8 milyon euroya satabileceğini bildirdi. Brezilyalı futbolcuyu almak için kararlı olan Porto’nun 1-2 gün içinde kararını bildireceği belirtildi. Galatasaray cephesi Porto’nun bu transferi gerçekleştirmesini yüksek olasılık olarak görüyor.

Teklif beğenilmedi

Galatasaray’da geçen sezonu Real Sociedad’ta kiralık olarak geçiren Bruma için ise PSV Eindhoven’dan gelen teklifin detayları ortaya çıktı.

Hollanda ekibinin bonservis olarak 3 milyon 250 bin euronun yanısıra bonuslarla beraber yaklaşık 5 milyon euroluk bir paket teklifinde bulunduğu ama bunun kabul görmediği belirtildi. Sarı-kırmızılı takımda tatmin edici bir teklif gelmezse Portekizli futbolcunun kalmasına karar verildi.

(Milliyet)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.