TRT'de Fatih Terim depremi!

TRT'de Fatih Terim depremi!
Fatih Terim'in, "Bundan sonra TRT'ye kapılarım kapadım" demesinin ardından, TRT yönetiminin Prof.Dr. Ahmet Şimşirgil'e "yayın yasağı" getirdiği iddia edildi.

EURO 2016'da A Milli Takımın İspanya'ya 3-0 yenildiği maçın ardından TRT'de ekrana gelen 'Pelin Çift'le Gündem Ötesi' programında Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'i sert sözlerle eleştiren Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı...
 
sporx'in haberine göre, TRT 1'de bu akşam ekrana gelmesi gereken 'Ramazan Sevinci' programının konuğu olan Prof. Şimşirgil (altta), TRT yönetiminin aldığı karar gereği son anda yayına çıkartılmadı. 
 
Fatih Terim'i eleştiren profesöre TRT'den 'yayın yasağı' iddiasıSerdar Tuncer'in sunduğu 'Ramazan Sevinci'nin daha önceki anonslarında, Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil'in konuk olarak katılacağı duyurulmuştu. Ancak TRT'nin bugünkü yayın akışında programın konuğunun sadece Hayati Tuncer olarak gözükmesi dikkat çekti. 

NE OLMUŞTU...
 
Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil, Türkiye-İspanya maçının hemen ardından TRT 1'de ekrana gelen 'Pelin Çift'le Gündem Ötesi' programında Fatih Terim ve milli takım için, "Yenilebilirsin, ezilebilirsin ama insan der ki oynadı. Bizimkiler acemiler mangası gibi. Onların başındaki de 'orucunuzu sizin yerinize ben tutarım' diyen bir antrenör. Neyin ne olduğunu bilmeyen insanlar olmayacak kardeşim, bileceksin" yorumunu yapmıştı.
 
TERİM: 'BUNDAN SONRA TRT'YE KONUŞMAYACAĞIM'
 
Fatih Terim, Çek Cumhuriyeti maçının ardından, TRT’nin sorularını bundan sonra cevaplamayacağını söyledi. Terim, “Ben TRT’nin sorularını cevaplamıyorum, bundan sonra röportaja da gitmiyorum. Bundan sonra da öyle bir niyetim yok” diye konuştu.
 
ŞİMŞİRGİL TWITTER'DAN MEYDAN OKUMUŞTU
 

Şimşirgil de Terim'e Twitter'dan yanıt vererek, "Terim benim yüzümden TRT'yi boykot etmiş. Gelsin Lalegül TV'de konuşalım. Pazartesi akşamları oradayım. Ruhsuz oynanan futbol için 4 dakika spor yorumu... Ben, 'Para için değil millet için oynayın' dedim. "Para için oynayalım" mı diyorsun? Hangisine kızdın cevap ver!" ifadesini kullanmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.