Durdurma kararı ülkücüleri öfkelendirdi

Durdurma kararı ülkücüleri öfkelendirdi
Ankara 3. Asliye Hukuk Mahkemesinin “Durdurma” kararı ülkücüleri kızdırdı.

Son bir ayda Kurultay için Ankara’ya iki kere gelen ve hiçbir sonuç alamayan ülkücüler öfkelendi. Mahkemenin kararını “tuzak” olarak nitelendiren ülkücüler “Tuzakları param parça edeceğiz” mesajını paylaştı. 

Muhalifler tarafından 19 Haziran’da gerçekleştirilen kurultayın ve alınan kararların Ankara 3. Asliye Hukuk Mahkemesi tarafından yok hükmünde değerlendirilmesi Ülkücüleri öfkelendirdi. Sosyal medyada yapılan paylaşımlarda mahkemenin kararını, “ülkücülere kurulmuş bir tuzak olarak” nitelendiren Ülkücüler “Çok kızgınız, çok öfkeliyiz. Bize bu tuzağı kimlerin kurduğunun farkındayız.” mesajını paylaştılar.

ENGELLER BİZİ DAHA DA BÜYÜTECEK

Anadolu’nun çeşitli bölgelerinden bir ay içerisinde iki kez Ankara’ya gelmek zorunda kalan ve iradeleri hiçe sayılan Ülkücüleri mahkemenin son kararı çok kızdırdı. Paylaştıkları mesajlarda “Korkunun ecele faydası yok. Değişim gerçekleşecek. Engellemeler bizi daha da büyütecek. Bütün engeller aşılacak. Ülkücünün iradesi tecelli edecek” ifadesini kullanan ülkücülerin “Kurulan tuzakları param parça edeceğiz. Ülkücü hareket engellenemeyecek” şeklindeki yorumları dikkat çekti.    

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.