Fenerbahçe transfer haberleri son dakika

Fenerbahçe transfer haberleri son dakika
Fenerbahçe transfer haberleri sizler için haberimizde derledik. son dakika Fenerbahçe transfer listesinde kimler var. Sarı lacivertli ekip yen sezona bomba gibi hazırlanıyor. İşte son gelişmeler...

Fenerbahçe transfer sezonunun açılmasıyla hareketli saatler yaşıyor. Fenerbahçe kaçan şampiyonluk nedeniyle taraftarın gönlünü almak için Robben'i transfer etmek istiyor. Ayrıca Fenerbahçe, kadrosuna katmak istediği Emre Taşdemir için Bursaspor'la pazarlıklarını sürdürüyor. Fenerbahçe son dakika transfer haberlerini sayfamızda bulabilirsiniz.

FENERBAHÇE SON DAKİKA TRANSFER HABERLERİ

Fenerbahçe Robben için yarışıyor

Fenerbahçe kaçan şampiyonluk nedeniyle taraftarın gönlünü almak için Robben'i transfer etmek istiyor

Fenerbahçe’de ise Robben’i bizzat isteyen isim Başkan Aziz Yıldırım. Geçen sezon tecrübeli kanat oyuncusunu almaya çok yaklaşan Sarı-Lacivertliler bu kez işi bitirmeye kararlı. Yıldırım, kaçan şampiyonlukla birlikte üzülen taraftarı, bu transferle mutlu etmek amacında. İşin ekonomik boyutu da var.

Kombine satışlarında çok az talep gören yönetim, bir yıldız alarak Sarı- Lacivertli futbolseverleri harekete geçirmeyi hedefliyor. İşte bu ortamda iki dev arasında kıyasıyla bir Robben kapışması yaşanıyor. Önümüzdeki hafta sıcak geçeceğe benziyor.

Fenerbahçe Emre Taşdemir için Bursaspor'la görüşüyor

Fenerbahçe, kadrosuna katmak istediği Emre Taşdemir için Bursaspor'la pazarlıklarını sürdürüyor.

Hasan Ali Kaldırım’dan geride bıraktığımız sezon iyi verim alan Fenerbahçe, yine de sol bek bölgesine mutlaka bir transfer yapacak.

Hasan Ali ile rekabete girecek bir oyuncu arayan Sarı-Lacivertliler, Emre Taşdemir’de ısrarcı. Daha önce Bursaspor Yönetimi’yle temas kuran Fenerbahçeli idareciler, kapıyı yeniden çaldı.

İlk etapta 4 milyon Euro isteyen Bursa’nın rakamı 3.5’a çektiği öğrenilirken, Fenerbahçe fiyatı daha da indirmek için uğraşıyor. 

A Milli Takım’a kadar yükselen 20 yaşındaki futbolcunun kariyerinde sıçrama yapmak için transfere sıcak baktığı öğrenilirken, kıyasıya pazarlıklar sürüyor. Galatasaray’ın da ilgilendiği Emre’yi bir an önce kadrosuna katmak için Fenerbahçe’nin bu oyuncu için 2.5 milyon Euro’yu gözden çıkarttığı öğrenildi.

Gökhan Gönül'ün ayrılığı sonrası sağ bek transferi için kolları sıvayan ve listede ilk sırada yer alan Gregory Van der Wiel'i İstanbul'a getiren Fenerbahçe hedefine ulaştı. Geçen hafta tatilini yarıda keserek sevgilisi ile 2 günlüğüne İstanbul'a gelip hem şehir turu yapan hem de sarı-lacivertli yöneticilerle görüşen Hollandalı yıldız, düşünmek için süre istemişti. Geri döndüğü ABD'den mesaj yollayan Van der Wiel, yöneticilere olumlu yanıt verdi.

3 YILLIK SÖZLEŞME YAPILACAK
İstanbul'a hayran kaldığını ve kulübün hedefleriyle kendi hedeflerinin örtüştüğünü ifade eden 28 yaşındaki sağ bek, sözleşme imzalamaya hazır olduğunu bildirdi. Yapılan görüşmede imza töreni için 4 Temmuz Pazartesi gününe söz kesildi. Sarılacivertliler, bayramdan 1 gün önce Van der Wiel'e imzayı attırarak taraftarına bayram hediyesi vermeyi planlıyor. Paris Saint Germain ile sözleşmesi sona eren ve bonservisi elinde olan tecrübeli futbolcu ile yıllık 2.2 milyon Euro'dan 3 yıllık sözleşme imzalanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.