İstanbul'da polis alarma geçti!

İstanbul'da polis alarma geçti!
İstanbul Bağcılar'da, içinde yolcuların da bulunduğu bir otobüs polisi harekete geçirdi

Otobüsle ilgili olarak yapılan ihbarda içindeki kişilerin olaya karışabileceği ihtimalinin bulunduğu belirtildi. Bunun üzerine otobüsün bulunduğu noktaya terörle mücadele şubesi ekipleri dahil olmak üzere çok sayıda polis ekibi yönlendirildi. Polis bir taraftan otobüs ve içindeki yolcuları incelerken diğer taraftan bu noktaya kimsenin yaklaşmamasına özen gösteriyor. Haberciler dahil bu noktada bulunan herkes uzaklaştırıldı.

Bağcılar'da mahalle aralarında yolcu toplayan bir otobüsü gören trafik polislerinin anons etmesi üzerine İstanbul polisi alarma geçti. Durdurulan otobüsteki yolcuların tamamı olay yerine çağrılan çevik kuvvet otobüsüne alındı. Tek tek GBT'leri yapılan yolcular serbest bırakıldı. Otobüs ise evrak eksiği nedeniyle bağlanarak otoparka çekildi.

İstanbul Bağcılar'da trafik polisleri mahalle aralarında yolcu alan bir otobüsten şüphelendi. Polislerin anons etmesiyle birlikte takibe alınan otobüs Bağcılar Mahmutbey Yolu'nda bir benzin istasyonunda durduruldu. Olay yerine Bağcılar İlçe, Terörle Mücadele, Güvenlik Şube ve çevik kuvvet sevkedildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.