Fenerbahçe'de büyük tehlike

Fenerbahçe'de büyük tehlike
26-27 Temmuz'da Şampiyonlar Ligi ön eleme maçına çıkacak Fenerbahçe'nin kalecisi yok.

PAOK, Steaua Bükreş, Monaco, Young Boys ve Rostov… F.Bahçe’nin 26-27 Temmuz’daki Şampiyonlar Ligi ön eleme turundaki muhtemel rakipleri belli ama kalecisi belli değil. Volkan Demirel, 18 Mayıs’ta bel fıtığı ameliyatı geçirdi. Porto’dan kiralanan Fabiano da kulübüne geri gönderildi. Sarı-Lacivertli kulüp dün 2016-2017 sezonunun ilk çalışmasını yaparken, Volkan Demirel antrenmanda yoktu. Tecrübeli kaleci en az iki hafta daha sahalardan uzak kalacak. Tedavisi 26-27 Temmuz'daki Devler Ligi 3. öne eleme maçına yetiştirilmeye çalışılacak. İyileşse bile Volkan, 15 günlük antrenmanla maça çıkacak.

DOKTOR 12 HAFTAYI İŞARET ETTİ

Volkan’ın tedavisi yetişmezse F.Bahçe, Şampiyonlar Ligi elemelerinde Ertuğrul Taşkıran ile sahaya çıkacak. Gerçi Teknik Direktör Vitor Pereira, Porto’dan Fabiano’nun tekrar kiralanması için girişimlere başladı ama bugün itibarıyla Sarı-Lacivertliler, Şampiyonlar Ligi’nden gelecek 30 milyon euroluk geliri riske atmış durumda. Kulüp doktoru Burak Kunduracıoğlu, Volkan ameliyat olunca “Bu tip ameliyatlardan sonra 3 hafta kadar istirahat süreci oluyor. İyi istirahat etmesi gerekiyor. 3 haftalık kendi programları oluyor. 6. haftayla 10-12. hafta arasında bu tip oyuncular yeniden spora dönüş yapıyorlar” şeklinde bilgi verdi.

YA BÜTÜN BİR SEZON HARCANIRSA

Bel fıtığı ameliyatlarında normal hayata dönüş hastadan hastaya değişiyor. Eğer her şey Kunduracıoğlu’nun verdiği takvimde ilerlerse Volkan Demirel’in spora dönmesi için en az bir aylık bir süreç gerekiyor. Volkan form tutamazsa da Sarı-Lacivertli takımın kalesi sadece Devler Ligi için değil , bütün bir sezon için tehlike altında olacak. Bu nedenle stoper, sağ bek ve sol bekte acil transfer yapması gereken F.Bahçe yönetimi, kaleci transferini de yeniden gündeme alabilir. Fabiano’ya camiaya da güven az. Volkan Demirel oynamazsa Fabiano ile sahaya çıkmak da F.Bahçe tribünlerinin sürekli diken üstünde maç izlemesine yol açar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.