Ofis Zemininizde Neden Alüminyum Süpürgelik Kullanmalısınız?

Ofis Zemininizde Neden Alüminyum Süpürgelik Kullanmalısınız?
Süpürgelikler zemin dekorasyonunun en kolay gözden kaçabilen parçalarıdır.

Halbuki, onların parkelerle uyumu evinizin veya ofisinizin havasını tamamen değiştirebilir veya yaratmak istediğiniz atmosferi pekiştirmenize yardımcı olabilir.

Süpürgelikler temel olarak duvarların alt kısımlarının kirlenmesini önlemek için duvarın bittiği yerle parkenin bittiği yer arasına yapılır. Modelleri, malzeme ve boyut açısından çeşitlilik gösterir. Bu çeşitlilik, elbette dekorasyon olasılıklarınızı artırması açısından olumlu bir şey.

Ne var ki, süpürgeliği ofisinizde kullanacaksanız bu olasılıkları daraltmanız gerekebilir. Ev zeminlerinde ahşap süpürgelikler daha çok tercih edilirken aynı ürünler ofis zeminleri için elverişli değildir. Ofisler için en uygun ürün alüminyum süpürgeliktir. Gelin, onu daha yakından tanıyalım.

Alüminyum Süpürgeliğin Yararları

Fiyatı, malzemeden dolayı ahşaptan biraz daha yüksek olsa da, süpürgeliğe gelebilecek darbeleri düşününce uzun vadede karlı çıkan siz olursunuz. Alüminyum süpürgelik, döner sandalye tekerleklerinin çarpmasına veya sık sık yapılan zemin temizliğine karşı ahşap olanlardan çok daha dayanıklıdır.

Bu süpürgeliklerin, (fiyat açısından değişiklik gösteren) keskin hatlı veya yumuşak hatlı modelleri, ofisinizde bolca bulunan kabloları ve elektrik bağlantılarını gizlemenize de yardımcı olur. Bazı ahşap modellerin arkasında da kablo girişi için boşluk bulunur ama alüminyum olanların boşluğu çok daha fazla kabloyu saklayabilecek genişliktedir.

Alüminyum süpürgelik çeşitleri, modern ve estetik bir ofis yaratmak için de idealdir. Parke veya başka zemin döşemeleriyle birlikte kullanılabilir. Ofisinizdeki diğer metal eşyalarla, örneğin sandalyelerle ve masalarla mükemmel bir uyum sağlar. Ayrıca, hep temiz ve yeni görünür.

 

Alüminyum Süpürgelik ile Parke Kombin Fikirleri

Ofisinizde alüminyum süpürgelik ile en iyi uyum sağlayacak parke çeşidi, darbelere daha dayanıklı ve fiyat açısından da daha uygun olan laminat parkedir. Laminat parkelerin modelleri, ofisinizde farklı tarzlar denemenize olanak tanıyacak kadar çok sayıdadır. Hemen birkaç örnek verelim:

Highgloss parlak parkeler ofisinizde görkemli bir hava yaratırken metalin parlaklığıyla da uyum sağlar. Özellikle dinamik bir ofis ortamınız varsa alüminyumu, yazılı ve tasarım parkelerle de kombine edebilirsiniz. Granit ve taş görünümlü parkeler ise alüminyumla bir araya gelince ofis zemininize hem sağlam hem de kaliteli bir görünüm sağlar.

 

Montajı Kendim Yapabilir Miyim?

Alüminyum süpürgelik çeşitlerinin montajı ahşap olanlardan biraz daha kolay görünebilir ama ofisiniz küçük bile olsa, bu işi bir ustanın eline bırakmanız daha iyi olur. Zemin döşemesinde milimetrik hesaplar söz konusudur ve ufacık bir kayma, bir hesap hatası koskoca masrafınızın boşa gitmesine veya ofisinizin dilediğiniz gibi estetik görünmemesine neden olabilir.

Ustanız süpürgeliğinizi gerektiği gibi monte ettikten sonra, zemin döşemeniz tamamlanmış demektir. Artık, modern ofisinizde harika işler başarmaya hazırsınız!

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.