2016 Survivor şampiyonu belirlendi!

2016 Survivor şampiyonu belirlendi!
Survivor büyük final ne zaman merak konusu. TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı Survivor Kıbrıs finali için heyecan dorukta. İstanbul'da gerçekleşen terör saldırısı nedeniyle Survivor büyük final Perşembe gününe ertelendi...

Survivor'da çeyrek final ve yarı final sona erdi. Artık gözler Survivor 2016 büyük finalde. Ekranların vazgeçilmezi olan Survivor 2016'da artık yarışmalar sona erdi. büyük heyecanla takip edilen Survivor'da finale çıkan isimler Avatar Atakan ve Serkay Tütüncü oldu. Dünkü terör saldırısı nedeniyle bu akşam yapılması planlanan büyük final ertelendi. Peki final ne zaman yapılacak? İşte tüm detaylar...

Survivor 2016 kazananı Atakan oldu!

Acun Ilıcalı'nın sunduğu Survivor 2016'da dün akşam ki yarı final programında yarışmaya veda isim Damla Can oldu. Atakan ve Serkay büyük finalde yarışacak. Survivor büyük final bu akşam yok mu? soruları soranlar için detayı haberimizde veriyoruz. Dün akşam İstanbul Atatürk Havalimanı'nda yaşanan terör saldırsı nedeniyle Survivor finali Perşembe akşamına ertelendi.

Kıbrıs'ta Nuh'un Gemisi Deluxe Hotel&Spa'da düzenlenecek olan Survivor finali, yarın akşam canlı olarak TV8 ekranında olacak.

SURVİVOR'DA TERÖR TEPKİSİ

'Survivor 2016'nın dün akşam yayınlanan yarı final bölümü, Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nden yaşanan hain terör saldırısı nedeniyle erken kesilmişti.

Yarışmanın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı, canlı yayında, "Yarışmacı arkadaşların haberi yok ama konuklarımızın haberi olmuştur. Aldığım bilgiyle kahrolduk. İstanbul'dan üzücü bir haber geldi. İstanbul'da bir patlama meydana gelmiş, bizde Reklam arasında öğrendik. Buradan patlamada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına sabırlar diliyoruz. Bu durumda oylama akşamını uzatmamıza gerek yok. Hemen sonucu açıklayıp programı sonlandırıyoruz" açıklamasında bulunmuştu.

'Survivor 2016'nın dün akşam yayınlanan yarı final bölümü, Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nden yaşanan hain terör saldırısı nedeniyle erken kesilmişti.

ÇAĞAN ATAKAN ARSLAN KİMDİR?

27 Ağustos 1989 yılında Sivas'ta dünyaya gelen Avatar lakaplı Çağan Atakan Arslan, spor hayatına basketbol ile başladı. 16 yaşında vücut geliştirmeye başlayan Atakan Arslan, 17 yaşında dövüş sporları ile tanıştı ve o günden bu yana bir çok başarıya imza attı. Atakan Arslan, 2008 yılından itibaren kick boks ve Muay Thai Milli Takımlarında ülkesini uluslararası arenada temsil ediyor, aynı zamanda da profesyonel müsabakalara çıkıyor.

Aatakan, 2011 yılında Özbekistan'da 5.000 rakip taraftarın önünde Özbek rakibini finalde nakavt ederek IFMA Muay Thai Dünya Şampiyonu unvanını kazandı ve bu alanda ülkesine büyük erkeklerdeki ilk altın madalyayı getirdi. TPW adı altında profesyonel güreşte de performanslar sergileyen Atakan Arslan, adından Solider olarak söz ettirdi.

Kickboks kariyerinin önemli olaylarından biride, dünyanın kickboks organizasyonlarından biri olan Glory World Series ile yaptığı anlaşmadır. 2014 yılında Deput yapan Atakan Arslan, ilk maçını Glory 15 İstanbul'da Brezilyalı rakibi Jonatan Olveira yaptı.

Profesyonel sporun dışında çeşitli sinema ve dizi filmlerinde de oynayan Atakan Arslan modellik yapmaktadır.

SERKAY TÜTÜNCÜ KİMDİR?

Survivor 2016 Gönüllüler takımı kadrosunda iddialı duruşu ile dikkat çeken Serkay Tütüncü İzmir Tire doğumlu. 7 Şubat 1991 doğumlu olan Serkay Tütüncü Survivor'ın en genç yarışmacıları arasında.

Amatör futbolcu olan 1.78 boyunda ve 76 kilo ağırlığındaki Serkay Tütüncü, performansı ile finale kaldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.