Eski milli güreşçi İstanbul'daki saldırıda hayatını kaybetti!

Eski milli güreşçi İstanbul'daki saldırıda hayatını kaybetti!
İstanbul Atatürk Havalimanı'nda meydana gelen intihar saldırısında hayatını kaybedenler arasında, eski milli güreşçi 24 yaşındaki Serkan Türk'ün de olduğu öğrenildi.

AKP Edirne İl Başkanı İlyas Akmeşe, Trakya Üniversitesi Edirne Kırkpınar Beden Eğitimi Meslek Yüksek Okulu'ndan mezun olduktan sonra İstanbul Yenibosna'da yaşayan ailesinin yanına dönen Serkan Türk'ün, İstanbul Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısında hayatını kaybettiğini, ailesini arayarak başsağlığı dileğini söyledi.

İstanbul Beylikdüzü Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü'nde çalışan ve üniversitelerarası güreş yarışmalarında Türkiye şampiyonu olan Türk'ün dün akşam dış hatlar bölümüne bir arkadaşını karşılamak için gittiğinde terör saldırısında hayatını kaybettiği öğrenildi.

PAYLAŞTIĞI ŞİİR

Patlamada hayatını kaybeden Serkan Türk, internet üzerinden terörü lanetleyen mesajlar yayınlarken, ölmeden önce paylaştığı şiiri, yüzlerce kişi tarafından paylaşıldı. Talihsiz gencin sosyal paylaşım sitesinde ölmeden önce paylaştığı şiir şöyle: "Yoruldum dostum.. Yollarda yağmurda bir serçe kadar yalnız kalmaktan yoruldum. Ve İnsanların birbirlerine kötü davranmalarından bıktım."

Türk'ün yarın memleketi Samsun'un Çarşamba İlçesi'nde toprağa verileceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.