Rütbeli askerden şok iddia: İsrail Barışının Altında PKK Devleti Yatıyor!

Rütbeli askerden şok iddia: İsrail Barışının Altında PKK Devleti Yatıyor!
Abdullah Gül’ün başbakanlığı döneminde basın müşavirliği görevini de yürüten Yeni Çağ Gazetesi Ankara Temsilcisi Ahmet Takan’dan şok iddialar.

Takan, Türkiye’nin İsrail’le barışmasının arka planında Suriye’nin kuzeyinde kurulacak olan PKK devletinin yattığını ileri sürdü.

Takan, Türkiye’nin İsrail’le barışmasının arka planında Suriye’nin kuzeyinde kurulacak olan PKK devletinin yattığını ileri sürdü. MHP’ye yakınlığıyla bilinen Takan’ın bugünkü şok iddialarında da kaynak belirtmeksizin “Rütbeli asker” demesi dikkat çekti. Türkiye’nin Rusya ve İsrail’le olan ilişkilerini diline dolayan Ahmet Takan’ın “Kandil'den özür dilenecek günler de ufukta göründü!..” ifadeleri tepkiyle karşılandı. Öte yandan Takan’ın isimsiz “Rütbeli askere” dayandırdığı iddialarla ilgili, “Madem söz konusu rütbeli asker bu kadar vatansever; neden ismini açıklamadan korkuyor?” yorumları yapılıyor. 

Takan’ın 28 Şubat’ın moda deyimiyle “Rütbesiz askere” dayandırdığı yazısının ilgili kısmı:     

 Saltanat mensupları, Haziran ayı başında "Nusaybin'i temizledik" diye demeçler patlatmıştı. Bölgede, 75 gün boyunca orada görev yapan bir rütbeliden şunları duydum; 75 günde 75 şehit ve 350 yaralı verilmiş. 75 gün sonunda Nusaybin tam olarak temizlenmeden üstleri tarafından çıkma emri verilmiş. Rütbeli, "75 gün boyunca kaçmayan asıl dağ kadrosunun yakalanmalarına ramak kala böyle bir çıkma kararı herkeste şüphe uyandırdı. Ayrıca haberlerde çıktığı gibi Nusaybin tam anlamı ile temizlenmeden terk edilmek zorunda kalındı. Hükümet ve PKK arasında bir anlaşma yapıldığı yönünde ciddi şüphelere sebep oldu" diyor. Ve ekliyor; "bölgeye gerekli müdahale ve destek yapılmazsa tekrar eski halini alabilir ve o kadar gayretli temizlik çabaları hiç uğruna boşa gidebilir..."

Çok sıkıntılı başka iddialar da var. Bu kadarı ile bırakıyorum. Bu bile "yeter de artar" cinsinden.

Kendi çıkarları ve güvenliği açısından Suriye'nin parçalanmasını ve güneyimizde Kuzey Suriye Kürt devletinin kurulmasını en çok isteyen kim?..

İsrail.

Şimdi, anladınız mı, "Gazze mutabakatı" diye sizlere yutturulmaya çalışılan tezgahı!..

Anladınız mı?..

Dışişleri Bakanlığı'nın resmi internet sitesinden, Kolombiya Hükümeti ile terör örgütü FARC arasında yapılan ateşkes anlaşmasına sıralanan övgüler ile nereye varacağımızı?..

Kandil'den özür dilenecek günler de ufukta göründü!..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.