Güvenli Astropay Al

Güvenli Astropay Al
Astropay, online alışveriş imkânı sunan sitelerde ödeme metodu olarak geçmekte olan alternatif bir güvenli ödeme sistemidir.

İnsanların son zamanlarda kredi kartları üzerine oluşan güvensizlik duygularına karşın sıklıkla tercih ettikleri Astropay ve benzeri sanal kartlar aracılığı ile Astropay ile anlaşmalı olan alışveriş sitelerinden dilediklerini ürünü veya hizmeti rahatlıkla satın alabilmektedir. Kredi kartı ve sanal kartlara göre daha fazla özelliğe ve ayrıntıya sahip olan Astropay, günümüzde ülkemizle birlikte aynı zaman’da dünya üzerinde en çok kullanılan ve sıklıkla tercih edilen bir sanal kart ödeme hizmetidir.Birbirinden farklı limitlere sahip paketler içerisinden ihtiyaçlarınız doğrultusunda herhangi birini tercih ederek alışverişlerinizde rahatlıkla kullanabilirsiniz.

GÜVENLİ ASTROPAY SATIN ALMAK

Birçok konu üzerine oluşan dolandırıcılık mevzuları maalesef internet ortamına da sıçramış bulunmakta. Buna hitaben Astropay al adı altında birçok site herhangi bir kuruluş veya firma bünyesi adı altında değil tamamen illegal yollardan satışlarını gerçekleştirmek maksadı ile kişilerden ücret talep ederek akabinde hizmet sunmamaktadır. Durum böyle olunca mağdur olan kişiler Astropay satın almak konusu üzerine oldukça güvensiz bir yaklaşım sergilemektedir. Size tavsiye olarak bu tür Astropay veya benzeri sanal kart hizmeti sunan web sitelerine erişim sağladığınız vakit, mutlaka firmanın iletişim bilgilerine göz atarak adreslerini teyit ettikten sonra dilerseniz kendilerini numaralarından arayarak ikinci bir teyit sonrasında güvenli bir şekilde Astropay hizmetinden faydalanabilirsiniz.

ASTROPAY CARD ÖZELLİKLERİ NELERDİR?

Elektronik dijital bir cüzdan sıfatı taşıyan Astropay sanal kart ile birlikte alışverişlerinizi yüksek seviyede korunan bir şifreleme tekniği ile güvenle tamamlayabilirsiniz. Toplam’da 16 haneli birbirinden farklı asabile edilen bir kod sistemi ile çalışmakta olan Astropaykartının aynı zaman’da son kullanım ve CVV adı verilen güvenlik kodu ile çalışmaktadır. 1 yıllık kullanım hakkı bulunan bu kartlar ile dilediğiniz parçalar halinde bakiyenizi 1 sene içerisinde tüketerek kartınıza devamlı olarak yükleme yapabilirsiniz. 1 sene içerisinde mevcut bakiyenizin tamamını harcamak zorunluluğunu da kılmaktadır. Günümüzde birçok kredi kartının da sunmuş olduğu bonus veya promosyon ödüllerini de sizlere sunan ayrıcalıklı bir ödeme sistemidir.

Güvenli Astropay Satın Al; https://www.astropaycard-tr.com/

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.