Survivor birincisi belli oldu! İşte şampiyon

Survivor birincisi belli oldu! İşte şampiyon
Tv8 ekranlarının fenome yarışma programı Survivor finali kim kazandı merak konusu. Finale kalan iki isim Atakan ve Serkay. Peki, Survivor birincisi kim olacak? bu akşam Survivor kazananını öğreneceğiz...

Acun Ilıcalı'nın sunduğu Survivor 2016 yarışmasında bu akşam büyük final yaşanıyor. canlı yayında eğlenceli anların yaşandığı Survivor 2016 birincisi kim olacak izleyenler merakla bu sorunun cevabını bekliyor. Survivor kim kazandı açıklandığı an burada olacak. Finalde Atakan ve Serkay yarışıyor...

Survivor 2016 kazananı Atakan oldu!

SURVİVOR CANLI YAYIN İÇİN TIKLA 

Survivor finalinin kazananı kim olacak? Survivor Birincisi, Şampiyonu Atakan mı, Serkay mı? Survivor 2016'da artık sona geliniyor. Bu akşam yaşanan final akşamı ile Kıbrıs'ta Survivor 2016'nın şampiyon olan ismi açıklanacak. Seyircilerden gelen SMS oyları ile Survivor'un kazananı belli oluyor. Peki Survivor'da bu akşam kim kazanacak? Survivor'da bu akşam nefesler tutuldu gözler SMS oyları sonucunda yarışmayı kazanan isimde olacak. Survivor 2016 bu sezon çok konuşulan olaylara sahne olmuş ve gündemde yerini almıştı. Survivor 2016 finalinde bu akşam Atakan ve Serkay şampiyonluk için yarışacaklar.

SURVIVOR KAMPI KURULUYOR
Yapımcı ve sunucu Acun Ilıcalı,  Survivor öncesi yeni bir format hazırlandığını 8 kadın ve 8 erkeğin bir evde kalacağını açıkladı.  Yarışmanın isminin “Göz6” olacağını söyleyen Ilıcalı, kazanan bir erkek ve bir kadının Survivor’un yeni sezonuna katılmaya hak kazanacağını belirtti.

Mesut Yar köşesinde Survivor hakkında bunları yazdı; Bu yazı kaleme alındığında Survivor’un (TV8) en büyük favorilerinden Semih ve rakibi Nagihan elenmişti. Zaten bu akşam da şampiyon belli olacak... Bu yıl tüm yıllar içinde en “izlenmez” denilen ama entrika tavan yapınca çekim merkezi haline gelen bir Survivor izledik... Çeyrek final gecesinde yapılan konuşmalar ve sosyal medya üzerindeki etkilerini görünce Semih’in elenmiş olması bana çok tuhaf geldi. En çok da Semih’in elenmeden önce “eğer turu geçersem yarın açıklayacağım” dediği büyük projelerini merak ettim... Umutları boğazına dizildi. Yutkunamadı. Aç gelmişti aramızdan aç ayrıldı. Özetle bu sene çok tuhaf bir Survivor yaptı sevgili okur. Belki de en tartışmalı sezon bu oldu. Seyirci ilk kez müthiş kamplaştı. Bu bile bir süre daha çok konuşulacaktır.

Acun, yeni yarışma yapıp kazananı Survivor'a gönderecek

Acun Ilıcalı'nın yeni başlayacağı düşük bütçeli yarışma programının kazananını Survivor 2017'nin ilk yarışmacısı olarak belirleyeceği haberini bir köşe yazarı kaleme aldı.

Acun Ilıcalı, yeni yarışma programı ile adından yine sıkça söz ettireceğe benziyor. Milliyet Gazetesi'ndeki köşesinde Acun Ilıcalı'nın yeni programı hakkında Ali Eyüboğlu şunları yazdı.

KAZANAN SURVİVOR 2017'NİN İLK YARIŞMACISI OLACAK

Acun'dan sürpriz bir yarışma yolda Ali Eyüboğlu, Kıbrıs'taki finale gittiğini duyduğu dedikoduları şöyle kaleme aldı:

"Survivor 2016"nın finaline ev sahipliği yapacak Kıbrıs'taki "Nuh'un Gemisi"ne gelir gelmez ilk öğrendiğim şey, Acun Ilıcalı'nın "pek yakında" TV8'de başlayacağı yeni yarışma oldu. Birinci olan Survivor 2017'ye katılacak Yarışma hakkında şimdilik fazla detay vermeyeceğim, ama şu kadarını açıklayabilirim. Düşük maliyetli bir iş olmasına rağmen reytingi ve reklam geliri TV8'in yüzünü güldürmeye aday bu yarışmada birinci gelen 'Survivor 2017'ye katılacak ilk isim olacak.

Acun ilk defa programa ara verdi

Survivor yarışmasında önceki gün yarı finale kalan Atakan Arslan ve Damla Can arasında SMS oylaması yapılırken İstanbul’daki patlama sebebiyle oylama durduruldu ve sonuçlar erken açıklanarak programa ara verildi.

Patlama sonrasında canlı yayında açıklama yapan Ilıcalı, “İstanbul’dan üzücü bir haber geldi. Bir patlama meydana gelmiş. Bu durumda oylama akşamını uzatmamıza gerek yok. Hemen sonucu açıklayıp programı sonlandırıyoruz” dedi. Damla elendi, Atakan, Serkay Tütüncü’nün rakibi olarak finale çıktı. Bu arada dün akşam canlı yayında şampiyonunu bulması planlanan Survivor yarışmasının finali, terör saldırısı sebebiyle bu akşam yapılacak. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.