Serkan Türk’ün ismi yaşatılsın

Serkan Türk’ün ismi yaşatılsın
Türkiye Gençlik Kulüpleri Konfederasyonu (GENÇKONFED), Atatürk Havalimanı'nda yaşanan terör saldırısı sonrası yaşamını yitiren Milli güreşçi Serkan Türk’ün adının İstanbul’da bir spor kompleksine verilmesini istedi.

GENÇKONFED Genel Başkanı Bilal Okudan, Türk’ün konfederasyonlarına bağlı Marmara Gençlik Federasyonu’nda yönetim kurulu üyesi olduğunu hatırlatarak “Trakya Üniversitesi Kırkpınar Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu mezunu olan Milli Güreşçi Serkan Türk kardeşimizin isminin yaşatılmasını istiyoruz. İstanbul Beylikdüzü ilçesinde yapımı devam eden spor kompleksine isminin verilmesi için dilekçe yazdık. İlgili yerlere de dilekçemizi ulaştırdık” dedi.

Türk’ün vatanına milletine bağlı, sorumluluk sahibi bir genç sporcu olduğunu vurgulayan Okudan, “Kardeşimiz ve üyemiz Serkan Türk, patlamada kaçmak yerine oradaki yaralılara yardım ettiği sırada ikinci patlamada şehit olmuştur. Canı pahasına yaralılara yardıma koşan bu değerlerimizin isminin yaşatılmasını istiyoruz” dedi. Genç sporculara sahip çıkılmasını isteyen Okudan, Serkan Türk gibi sporcuların kolay yetişmediğini vurguladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.