Fenerbahçe transferde mutlu sona ulaştı

Fenerbahçe transferde mutlu sona ulaştı
Gökhan Gönül'ü Beşiktaş'a kaptıran Fenerbahçe, Van der Wiel transferinde mutlu sona ulaştı. Hollandalı gelecek hafta imzayı atacak.

Sarı-Lacivertliler, İstanbul’da masaya oturduğu Gregory van der Wiel’le her konuda anlaştı. Fenerbahçe yönetimiyle yaptığı görüşmenin ardından soluğu tatil için ABD’de alan 28 yaşındaki sağ bekin, önümüzdeki hafta başı Türkiye’ye gelerek resmi imzayı atacağı öğrenildi.

Gökhan Gönül’ün dün Beşiktaş’a imza atmasının ardından Sarı-Lacivertliler’in de Wiel’in transferini tamamlaması camiada memnuniyetle karşılanırken, Hollandalı oyuncunun başarılı bir performans göstereceğine inanılıyor. Tecrübeli futbolcunun özellikle imza sürecinde, Kanarya’nın yıldızlarından olan vatandaşı Robin van Persie’den de olumlu referanslar almasının, kararında etkili olduğu konuşuluyor.

Neustadter de bekleniyor

Hollandalı milli futbolcunun 2 yıllık bir sözleşmeye imza atması ve senelik ücretinin de yaklaşık 2.5 milyon Euro (8.038.750 TL) civarında olması bekleniyor. Bu arada Sarı-Lacivertliler’in, Wiel gibi İstanbul’a getirip anlaştığı Rus stoper Roman Neustadter’in de haftaya Türkiye’ye gelip, resmen Fenerbahçeli olacağı bildirildi.

(Fanatik)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.