Erdoğan: Kusura bakmasınlar, herkes yerini bilecek

Erdoğan: Kusura bakmasınlar, herkes yerini bilecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Dostluk Derneği tarafından Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen iftar programında önemli açıklamalar yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından önemli başlıklar;

IRAK'TAKİ SALDIRILAR

Menfur saldırıda hayatını kaybeden Iraklı kardeşlerimize Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Terör eylemlerinde hayatlarını kaybedenlerin ailelerinin ve Irak halkının başı sağ olsun. Daha birkaç gün önce aynı örgütün İstanbul'da gerçekleştirdiği terör eylemine maruz kalmış bir ülke olarak, Iraklı dostlarımızı, kardeşlerimizi çok iyi anlıyoruz. DAİŞ denilen terör örgütü, İslam'ın ve Müslümanların adını kullanarak aziz dinimizi ve mensuplarını hedef alan son dönemdeki en büyük şer örgütüdür. Bu örgütün İslam'la ve Müslümanlıkla en küçük bir ilişkisi yoktur. Tam tersine bu örgütün tek hedefi İslam'a ve Müslümanlara zarar vermektir.

'GELİN BU YANLIŞTAN DÖNÜN'

DAİŞ ve PKK içinde yer alan ve hala bu örgütlerin gerçek yüzünü görememiş kişilere sesleniyorum. Gelin bir an önce bu yanlıştan dönün. Kendi inancınızın mensuplarına, kendi milletinize, kendi ülkenize zarar vererek elde edebileceğiniz hiçbir şey yoktur, olamaz.

'KUSURA BAKMASINLAR, HERKES YERİNİ BİLECEK'

Tayyip Erdoğan 40 yıl önce nasıl düşünüyorsa bugün de aynı şekilde düşünüyor. Haklı davamızdan asla taviz vermedik.

Bizim atacağımız adımlarda asıl düşündüğümüz Gazzeli kardeşlerimizdir. Heniye’dir, Meşaldir, Abbas’tır. Muhatabımız bunlar. Bunun dışındakiler bizim için teferruattır. Kusura bakmasınlar, herkes yerini, konumunu bilecek.

Bizim Filistin'de, Gazze'de ne yaptığımızı oradaki kardeşlerimiz çok iyi bilir. Bunu kimseye de bizim buralardan mikrofonlarla meydanlardan anlatmamıza gerek yok. 'Şunu, şunu yaptık' demeye gerek yok. Biz 'at denize balık bilmezse Halik bilir' anlayışıyla yola devam ediyoruz ve bundan sonra da böyle devam edeceğiz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.