Lunaparkta çocuklar trende mahsur kaldı!

Lunaparkta çocuklar trende mahsur kaldı!
Balıkesir'in Ayvalık ilçesi Sarımsaklı mahallesinde bulunan bir lunaparkta arızalanan trende çocuklar trende mahsur kaldı.

Yaklaşık 5 metre yükseklikteki oyun ekipmanı trenin tekerleklerinden birinin raydan çıkması sonucu tren durdu. Havada kalan çocuklar bir anda korkarak bağırmaya başlamaları ailelerini de heyecanlandırdı.

Minik çocukların aileleri hemen durumu Balıkesir Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Ayvalık İtfaiye Grup Amirliği'ne durumu bildirdiler.

Sarımsaklı'daki lunaparka çok kısa sürede ulaşan bir merdivenli arazöz minikleri uzattığı merdiven sayesinde çocuklar yere indirildi.

Minik çocukların yaşadıkları korku nedeniyle zor anlar yaşayan aileleri, jandarma ve olay yerinde herhangi bir olumsuzluğa karşı hazır bekleyen 112 Acil Yardım Ambulansı ekipleri teskin etti.

Konuyla ilgili görgü tanıklarından İzmitli Gazeteci Orhan Temel, "Lunaparktaki yaşı küçük çocukların eğlenme amacıyla bindirildikleri tren arıza yaptı. Trende 8-10 kadar çocuklar vardı. Trenin üzerindeki tekerlek bir anda çıktı ve oyuncak oyun komplekslerinin biri olan tren bir anda durdu. Olay yerine itfaiye ve Acil Yardım ekipleri çok kısa bir süre içinde geldi. Ekiplerin hummalı çalışmalar ardından minik çocukları mahsur kaldıkları trenin üzerinden kurtardı. Biz de derin nefes aldık. Çocuklarımız çok korktu" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.