Van Persie'ye iki talip birden!

Van Persie'ye iki talip birden!
Geçtiğimiz sezon bekleneni veremeyen Robin van Persie'nin Premier Lig'den West Ham ve Crystal Palace’a önerildiği ortaya çıktı.

Fenerbahçe'de mutsuz olan Robin van Persie ayrılmak için fırsat kollarken, yönetim de yeni transferler için kasaya para girmesi adına oyuncunun satışına sıcak bakıyor. Ancak şu ana kadar kulübe herhangi bir takımdan resmi teklif iletilmedi. Hollandalı yıldızın menajerleri ise harıl harıl kulüp arıyor. RvP'nin tercihi İngiltere Premier Lig ekipleri. Özellikle de Londra takımları... İngiliz The Sun Gazetesi, van Persie'nin menajerlerinin bu çalışmalarına yer verdiği haberinde, 32 yaşındaki yıldızın Slaven Bilic'in ekibi West Ham United ile Crystal Palace'a önerildiğini duyurdu. Fenerbahçe'den yılda yaklaşık 5 milyon euro kazanan van Persie'nin aynı rakama Ada'ya dönmeye sıcak baktığı ve her iki takımın da tecrübeli futbolcunun durumunu araştırdığı kaydedildi.

Aynı şartlarda gidebilir

Yeni stadıyla birlikte sezona daha iddialı girecek olan Slaven Bilic yönetimindeki West Ham'ın, Marsilya'nın Belçikalı forveti Michy Batshuayi'yi Chelsea'ye kaptırmasının ardından Hollandalı yıldız için ısrarcı olabileceği vurgulandı. Fenerbahçe'ye sezon başında yaklaşık 5.5 milyon euro bedelle gelen yıldız santrforun, sarı-lacivertli takımdan yılda 5 milyon euro kazandığının altı çizilirken, aynı şartlarda iki Londra ekibi West Ham ya da Crsytal Palace'ta oynayabileceği vurgulandı.

CHELSEA'NiN KAPISINDAN DÖNMÜŞ

The Sun gazetesi, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın, "Van Persie mi? İsteyen olursa, satarız" sözlerini satırlarına taşırken, oyuncunun geçen ocak ayında Chelsea'nin gündemine geldiğini ancak Londra temsilcisinin tercihini Alexandre Pato'dan yana kullanıldığını da iddia etti..

(Fotomaç)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.