Mehmetçik birbirine sarılarak bayram sevincini paylaştı

Mehmetçik birbirine sarılarak bayram sevincini paylaştı
Hakkari’nin Şemdinli İlçesi’nde bulunan 2071 rakımlı Gomane Tepe Kışlası’ndaki Mehmetçik bayram sevincini birbirine sarılarak paylaştı.

Türkiye- Irak- İran sınırı kesişim noktasında bulunan Gomane Tepe Kışlası’nda Mehmetçik birbirine sarılarak bayram sevincini paylaştı.

ASKERİN AİLESİ SİLAH ARKADAŞLARI EVİ İSE KIŞLASIDIR

Gomane Kışlası Tabur Komutanı Piyade Yarbay Selim Serdar Çam, askerlere hitaben yaptığı konuşmada, "Askerin ailesi silah arkadaşları, evi ise kışlasıdır" diyerek bu bayramı askerleriyle birlikte geçirmenin mutluluğunu yaşadığını belirtti. Kışladaki komutanlar ve askerler birbirleriyle sarılarak bayramlaşırken, Mehmetçiklere bayram şekeri ve kolonya ikramında bulunuldu.

TEBRİK KARTLARI ASKERLERİ DUYGULANDIRDI

Komutan ve askerler daha sonra yemekhanede bayram için hazırlanan özel bayram kahvaltısını birlikte yaptı. Kahvaltı sırasında Gomane Kışlası Bölük Komutanı Piyade Üsteğmen Arda Görkem Yatağan, Türkiye’nin dört yanında oturanların yazdığı ve PTT aracılığıyla gönderilen bayram tebrik kartlarını askerlere dağıttı. Üsteğmen Yatağan, "Yüce milletimizin daha önce mektuplarıyla bizlere verdiği moral desteğin ardından şimdide PTT aracılığıyla gönderdikleri tebrik kartları için müteşekkiriz. PTT’ye de verdiği destekten dolayı teşekkür ederiz" dedi.

Tebrik kartlarını okuyan askerler ise duygulandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.