Askeri helikopter düştü! 7 şehit, 8 yaralı

Askeri helikopter düştü! 7 şehit, 8 yaralı
Giresun'un Alucra ilçesindeki Tohumluk Yaylası'na bölgedeki karakollara bayramlaşmaya giden komutanların bulunduğu askeri helikopter düştü.

Giresun'un Alucra ilçesindeki Tohumluk Yaylası'na bölgedeki karakollara bayramlaşmaya giden komutanların bulunduğu askeri helikopter düştü.

7 ŞEHİT, 8 YARALI

Ormanlık alana düşen S-70 tipi Sikorsky askeri helikopter kazasında son gelen bilgilere göre 7 şehit, 8 yaralı var.

Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Mustafa Doğru'nun ağır yaralı olduğu öğrenildi.

BÖLGE KOMUTANI DA İÇİNDEYDİ!

İçinde Tuğgeneral Doğru ile 1 albay, 2 binbaşı olmak üzere 15 askerin bulunduğu helikopterin saat 17.30 sıralarında henüz bilinmeyen nedenle Alucra ve Yağlıdere ilçeleri arasındaki Tohumluk Yaylası'na düştüğü ihbarı geldi.

HELİKOPTERDE BULUNANLARIN İSİMLERİ

Helikopterde Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Mustafa Doğru, eşi Nuran Doğru ve küçük kızı Berrin Doğru; Kurbay Başkanı Binbaşı Ünal Bayhan, eşi Didem, oğlu Erdal ve kızı Işıl Bayhan; İl Jandarma Komutan vekili Yarbay Sadettin Şahin ve eşi Nihal Şahin; Ast Personel Üstçavuş Cemalettin Çoban, Uzman Çavuş Adem Kara ve eşi Semra Kara; Pilot yüzbaşı Hilmi Özer, Pilot üsteğmen Yüksel Kandemir ve Teknisyen Ast. Çavuş Muhammet Bedek.



KOMUTAN EŞLERİ HELİKOPTERDEYDİ

Helikopterde Alucra ilçesine bir şehit yakınına ziyarete giden Jandarma Bölge Komutan Vekili Tuğgeneral Mustafa Doğru ve eşinin, il jandarma kurmay başkanı ve eşi ile, il alay komutanı ve eşinin de aralarında bulunduğu belirtildi.

KAZA NEDENİ HAVA ŞARTLARI

Helikoptere her hangi bir saldırı olmadığı, hava şartlarından dolayı düştüğü belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.