Eroğlu'ndan Gazze'ye müjde!

Eroğlu'ndan Gazze'ye müjde!
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, “İnşallah Gazze'nin su meselesini de çözeceğiz. Sağlık meselesini de çözeceğiz. Diğer altyapı meselelerini de çözeceğiz” dedi.

Bakan Eroğlu, bayram ziyaretleri ve bayramlaşma törenlerine katılmak üzere geldiği memleketi Afyonkarahisar’da partilileri ile bir araya geldi. Bakan Eroğlu, partisinin Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından Tarihi Taş Medrese'de düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı. Bakan Eroğlu, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Ali Özkaya, Hatice Özkal, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İl Genel Meclis Başkanı Salih Sel, AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven’inde katıldığı törende kent için ayrıca toplam değeri 39 milyon TL olan 5 adet yatırım müjdesi verdi.

Konuşmasında Filistin, Gazze’de yaşanan insanlık dramına da değinen Bakan Eroğlu, İslam aleminin üzerindeki kara bulutların dağılmasını istediklerini vurgulayarak, “Gazze'deki insanlar aç ve susuz. Onların bu durumu bizim yüreğimizi öyle bir dağlıyordu ki, ama sağ olsun Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızın gayretleri ile artık Gazze’ye koca bir gemi dolusu yardım gitti. İnşallah Gazze’nin su meselesini de çözeceğiz. Sağlık meselesini de çözeceğiz. Diğer altyapı meselelerini de çözeceğiz. Sadece Gazze değil, Filistin’de, Myanmar’daki bütün mazlum kardeşlerimize sahip çıkıyoruz, sahip çıkacağız. Çünkü Türkiye büyük ve asırlardır İslam aleminin kılıcı olmuş olan Türkiye’ye bu yakışır. Nasıl Suriyeli 3 milyon insana kapılarımızı açtıysak, Filistin’e de Gazze’ye de Mynmar’a da dünyanın her tarafındaki mağdur olan mazlumlara Müslümanlara da sahip çıkmak bu milletin vazifesidir. Bu bizim atalarımızın ruhunda var, bizim genlerimizde var” diye konuştu.

Öte yandan, Bakan Eroğlu’nun Afyonkarahisar’a verdiği Ramazan Bayramı yatırım müjdelerinin ise şunlar olduğu belirtildi: “Afyonkarahisar Merkez Atıksu Arıtması Sulaması projesi, Sandıklı İlçe Merkezi Taşkın Toruma Tesisi Hocalar Uluköy Göleti ve Sulaması Projesi, Çay Barajı Sulaması Projesi, 30 yataklı İscehisar Devlet Hastanesi projesi.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.